Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan'dan çarpıcı aşk açıklaması!

Gökhan Alkan, hakkında merak edilen birçok konuya açıklık getirdi. “Aşk her zaman kazanır” diyen oyuncu, “Eğer çatışmaların üzerinden gelemiyorsa gerçek değildir zaten” diyerek aşk tarifi yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2021 Güncelleme 13 Aralık 2021, 07:00
Kalp Yarası’nın Ferit’i Gökhan Alkan’dan çarpıcı aşk açıklaması!

İÇİNDEKİLER

ATV'nin sevilen dizisi Kalp Yarası'ndaki Ferit karakteriyle adından sıkça söz ettiren Gökhan Alkan, Esquire Dergisi'nin son sayısına kapak oldu.



Çarpıcı açıklamalar yapan Alkan, pozlarıyla da beğenildi.



Kalp Yarası'na dahil olma süreci için "Daha önceki, o sıkışıp kaldığım janrın kodlarına aykırı bir tarafı vardı" diyen Alkan sözlerine, "Ferit karakteri daha önce oynadığım jönlerden ayrılıyordu. Bir oyuncunun heyecanlanacağı bir sürü unsur vardı" diyerek devam etti.



ANTAKYA SEVDASI
Antakya'da olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Alkan, "Antakya'da o kadar geniş bir çevrem oluştu ki, "Belediye başkanlığına adaylığını koysan seçilirsin abi!" diyorlar" dedi.



"Gerçek aşk tüm çatışmaların üstesinden gelebilir mi?" sorusuna "Eğer çatışmaların üzerinden gelemiyorsa gerçek değildir zaten. Aşk her zaman kazanır" cevabı veren Alkan, kendisini inşa etme yolunda dönüm noktasının da aşk olduğunu belirtti.



NİKAH PROVASI
Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, 34 yaşına basan Gökhan Alkan için önceki gün sürpriz bir parti organize etti.



Partide Alkan smokiniyle dikkat çekerken; Cavadzade'nin ışıltılı beyaz elbisesi çok beğenildi.



Bu anları sosyal medyadan paylaşan Cavadzade, karelerine Alkan'ı etiketleyerek "Happy birthday love (İyi ki doğdun aşk)" notu düştü.



Ünlü çiftin şık kareleri "Nikah öncesi prova gibi" yorumları aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN