Yasak aşk itirafı sonrası tatil pozları da geldi! Berdan Mardini'den ayrılan Fatoş Yelliler Gökhan Göz'le nispet yaptı

Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yelliler, yasak aşk iddiasıyla gündemi salladı! Kendisine “Mezhepsiz” diyen sevgilisi Gökhan Göz’le tatile çıktı! Birlikte çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak aşk nispeti yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2021 Güncelleme 06 Aralık 2021, 07:02
Yasak aşk itirafı sonrası tatil pozları da geldi! Berdan Mardini’den ayrılan Fatoş Yelliler Gökhan Göz’le nispet yaptı

İÇİNDEKİLER

Ünlü türkücü Berdan Mardini, 2 çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile geçtiğimiz aylarda olaylı şekilde ayrıldı.



Fatoş Yelliler'in boşanma sürecinde modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz'le ilişkisi olduğu ortaya çıktı!



Hakkında çıkan haberlere "Ben Berdan Mardini ile boşanma arifesindeyken Gökhan Bey ile tanışmıştım, kendisinin bundan haberi yoktu ve bu sebeplerden dolayı kendisi ailesiyle çok büyük sorunlar yaşadı" açıklaması yaptı!



Duruma sinirlenen Gökhan Göz'se "Özrünü kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Fatoş Yelliler'i destekleyen her kadın da onun gibi mezhepsizdir" diyerek sert çıktı.



Ancak ağır sözleri unutan Göz, bir dönem adının 'yasak aşk' iddialarına karıştığı Fatoş Yelliler'le birlikte Karadağ'ın Budva şehrinde tatile çıktı.



Birlikte çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaşan ikili adeta aşk ilanı yaptı! Yelliler de sevgilisinin gönderisine kalp emojileri eklemeyi unutmadı.



İkilinin aşk pozlarına tepki dolu yorumlar yağdı!



Şarkıcı Berdan Mardini, eski eşinin ilişkisine kulaklarını kapadı! Oğlu ve kızıyla hafta sonu çektirdiği bu kareyi 'Kalbim, dünyam, her şeylerim' notuyla paylaştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN