Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal'ı daha şanslı görüyor

Sinem Kobal’la evliliğinden ikinci kez baba olacak Kenan İmirzalıoğlu, “Kızlar babaya düşkün olur” sözüne cevap verdi. Oyuncu, “Bir ikinci lig futbolcusuyla Messi’nin mücadelesi gibi bir şey oluyor” diyerek eşini daha şanslı gördüğünü söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2021 Güncelleme 03 Aralık 2021, 06:51
Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal’ı daha şanslı görüyor

İÇİNDEKİLER

ATV'nin sevilen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster'in başarılı sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal, önceki gün Emirgan'daydı.



İkinci kez anne-baba olmaya hazırlanan ünlü çift, kahvaltı yaptı. Çıkışta mutluluk pozu veren Sinem Kobal, "Bize de sürpriz oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Lalin'le beraber büyürler inşallah" şeklinde konuştu.



"SİNEM'E DAHA DÜŞKÜN"
İkinci kez kız babası olacak Kenan İmirzalıoğlu ise "Kız çocukları babaya düşkün olur, Lalin size düşkün mü?" sorusuna ise eşini dünyaca ünlü futbolcu Messi'ye benzeterek şu cevabı verdi: "Annenin yerini almak çok zor. Bana karşı düşkünlük var ama ileride göreceğiz. Anne ile mücadele etmek imkansız. Kızım Sinem'e daha düşkün gibi. Bu bir ikinci lig futbolcusuyla Messi'nin mücadelesi gibi bir şey oluyor. İşte onu kazanmak mümkün değil."