Şirin Ediger'e talihsiz pişti! Sevgilisi Eren Kesimer'le samimi anlar yaşarken eski sevgilisi Bahadır Gürceer geldi

Şirin Ediger, sevgilisi Eren Kesimer ile Bebek'te birlikteydi. Samimi anlar yaşayan çiftin oldukça keyfi yerindeydi. Bir ara mekana eski sevgilisi Bahadır Gürceer'in gelmesiyle pişti oldular. İşte sizler için derlediğimiz 30 Kasım tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2021 Güncelleme 30 Kasım 2021, 06:45
Şirin Ediger’e talihsiz pişti! Sevgilisi Eren Kesimer’le samimi anlar yaşarken eski sevgilisi Bahadır Gürceer geldi

İÇİNDEKİLER

Şirin Ediger, önceki akşam yeni sevgilisi Eren Kesimer'le Meg Bebek'teydi.



Mekan içerisinde dudak dudağa görüntülenen çiftin keyfi oldukça yerindeydi.



Bir ara mekana Şirin Ediger'in eski sevgilisi Bahadır Gürceer geldi. Mekan içerisinde köşe kapmaca oynayan eski sevgililer, çıkışta aynı karede görüntülenmekten kurtulamadı.



ŞALLI YIKILDI!
Geçtiğimiz yıl oğlu Pars'ı lenfoma hastalığı nedeniyle kaybeden Ebru Şallı, önceki gün aldığı acı haberle yıkıldı. Ünlü modelin Bodrum'da yaşayan babası da kansere yenik düştü. Babasının ölüm haberiyle şoke olan Şallı, cenaze töreni için Bodrum'a gitti.



AYAKÜSTÜ UYARI
Şeyda Coşkun, Cihangir'de görüntülendi. Soğukların geldiğini dile getiren yaşam koçu, protein tüketip, karbonhidratı kesin tavsiyesi yaptı.



KORKUSU YOK
Sera Tokdemir, önceki gün Rika Cihangir'de görüntülendi. Tokdemir'e "Çevirmeye takılmayın" uyarısı yapıldı. Güzel oyuncu da "Ben alkol kullanmıyorum. Tavsiye de etmiyorum" cevabı verdi.



BETÜL FASHİON ŞOV
Şarkıcı Betül Demir kış konserleri için gardrobunu yeniledi. Yılın son ayında vereceği konserler için modacı Gülşah Çabukel'e 20 farklı kıyafet hazırlatan şarkıcı, performanslarını mini bir defileye dönüştürecek. Demir, yeni şarkısı için de Mustafa Işılak'ın objektifine birbirinden renkli pozlar verdi.



EVLİLİK YOLUNDA
Derya Şensoy ve iş insanı Celal Can Algül'ün ilişkisi evliliğe doğru gidiyor. Aileleri tarafından aşkları onaylanan ikili, önceki akşam Cihangir Emily's çıkışı el ele görüntülendi. Çiftin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. (Doğan SAVAŞ)



ZARA'NIN 'GÖNÜL SAYFASI'
Şarkıcı Zara, 'Derin Aşk 4' albümünün yeni video klibi 'Bir Gönül Sayfası'nı beğeniye sundu. Birbirini seven iki kişinin ayrılığını konu alan klip, Beykoz Kundura'da çekildi. Zara'ya klipte Macar asıllı bir model eşlik etti.


SAHİL TURU
Oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki akşam Bebek'teydi. Bandırma Füze Kulübü filminin çekiminden geldiğini söyleyen oyuncu, "Her şey yolunda. Çekimler devam ediyor. Ben de sahilde yürüyüşe çıktım" dedi. (Doğan SAVAŞ)



PEMBE UĞURU
Popçu Hande Ünsal, geçtiğimiz akşam Kahramanmaraş Hayal Kahvesi'nde sahne aldı. Ünsal, pembe takımıyla göz kamaştırdı. Şarkıcı, "Pembe bana hep uğurlu geldi. O yüzden çok tercih ediyorum" dedi.



DİJİTAL BURAY
Buray, merakla beklenen "Nasıl Unuturum" şarkısının klibini Gomma & Wasp Ent. etiketiyle tüm dijital platformlarda beğeniye sundu. Model Dilara Küçük'ün eşlik ettiği çekimlerde retro bir klip çeken Buray, dijital dünyaya bir kez daha kalıcı bir imza attı.



ZİRVEYİ 'ZOR'LAYACAK
Genç yorumcu Çağan Şengül'ün 'Zor' adlı yeni çalışması Wovie etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Şengül, "Şarkımızda zor bir aşkın sancılı yolculuğundan bahsediyoruz" dedi.



AŞKA GELDİ
Onur Bay ile ilişkisini bitiren oyuncu Dilara Aksüyek, Cihangir Rika'nın sahibi Erkan Şen ile yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz gün görüntülenen ikilinin mutluluğu objektiflere böyle yansıdı. (Doğan SAVAŞ)



YENİ YIL BULUŞMASI
Velovıs, ikonikleşen yıldızlardan ilham alarak özel bir yılbaşı koleksiyonu hazırladı.



Yılbaşına özel sunulan kapsül koleksiyonu, Melis Ağazat ve marka kurucuları Yağız Erbay - Nilay Akıncı kardeşlerin ev sahipliğinde tanıtıldı. Davete Bade İşçil, Arzu Savgı, Bige Çalışkan, Burcu Şendir, Begüm Özer, Fulya Gündoğdu gibi ünlü isimler katıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN