Osman Sınav’dan ‘Yalnız Kurt’ seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor

ATV ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt'un ilk tanıtımı yoğun ilgi ile karşılandı. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizi; Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutarak; ülkede yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak. Dizi milyonları yine atv ekranlarına kilitleyecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2021 Güncelleme 20 Kasım 2021, 07:02
Osman Sınav’dan ‘Yalnız Kurt’ seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt'un ilk tanıtımı yoğun ilgi ile karşılandı.



Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizi; Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutarak; ülkede yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak. Dizi milyonları yine atv ekranlarına kilitleyecek.



Yalnız Kurt'un kadrosunda, Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi başarılı isimler yer alıyor.



Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun'un oturduğu, yapımını Sinagraf'ın, yapımcılığını Osman Sınav'ın, yapım süpervizörlüğünü Yusuf Ömer Sınav'ın üstlendiği dizinin, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze kaleme alıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN