Süperstar Ajda Pekkan New York Times Meydanı'nda ekranları süsledi

Bi Tık adlı çalışmasıyla Türkiye'de fırtınlar estiren süperstar Ajda Pekkan, ünlü müzik programı kapsamında kadın eşitliğini güçlendirmek adına New York Times Meydanı'nda dev dijital ekranda yer aldı. İşte sizler için derlediğimiz 19 Kasım tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2021 Güncelleme 19 Kasım 2021, 07:01
Süperstar Ajda Pekkan New York Times Meydanı’nda ekranları süsledi

İÇİNDEKİLER

'Bi Tık' adlı çalışması Türkiye'de fırtına gibi esen Ajda Pekkan, Spotify EQUAL Müzik Programı kapsamında, New York Times Meydanı'ndaki dev dijital ekranı süsledi.



Pekkan, Spotify'ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek üzere hayata geçirdiği EQUAL Müzik Programı kapsamında, New York'un en meşhur caddesinde gün boyu yer aldı.



BADE SIKILDI
Güzel oyuncu Bade İşçil, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Kahve almak için sıra bekleyen İşçil, kendisini görüntüleyen muhabirlere "Çekmeyin arkadaşlar ben Bade değilim" dedi. Oyuncu, daha sonra sıra beklemekten sıkılarak "Burayı bekleyemem" diyerek kahve almaktan vazgeçti.
(Doğan SAVAŞ)



MURAT'A DESTEK
Popçu Murat Dalkılıç'la ayrıldıkları iddia edilen Sitare Akbaş, "Çok mutluyuz" diyerek aşkına sahip çıktı. Akbaş, popçu sevgilisine iltifatları sıraladı.



Sen Ben Lenin'in filminin galası dün akşam Atlas Sineması'nda gerçekleşti. Oyuncu Sitare Akbaş da galada hazır bulundu. Sevgilisi Murat Dalkılıç ile ayrılık haberlerini yalanlayan oyuncu, "İyiyiz çok teşekkür ederim, her şey yolunda" cevabı verdi.



Akbaş, Murat Dalkılıç'ın son dönemde popülerliğinin düştüğü iddailarına ise "O iyi bir isim ve bazı seviyeler düşülemeyecek kadar yüksekte. Çok başarılı bir sanatçı, eminim ki çok daha güzelliklerle daha başarılı işlere imza atacaktır. Kimse hakkında böyle bir şey söylemek hoş olmaz" dedi.



GUY GERBER BOAZ'DA KURUÇEŞME
Boaz'da bugün dünyaca ünlü DJ Guy Gerber kabinde olacak. Canlı enstrümanlarla kaydettiği tekno parçalarla, elektronik müziği heyecan verici boyutlara taşıyan Gerber, Boğaz hattının en yeni dans pistine iniş yapıyor. Kuruçeşme Boaz'ı Turgay Yıldız, Fatih Yurtyeri ve Cengiz Atasoy ortaklığı zirveye taşıdı.



KOŞ İDİL KOŞ!
Sosyetik İdil Fırat, önceki akşam Akmerkez'de görüntülendi. Bol bol alışveriş yapan Fırat, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak koşar adımlarla AVM'den ayrıldı.



ALIŞVERİŞ TURU
Songül Öden, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Eşi Arman Bıçakçı ile beraber objektiflere gülümseyen güzel oyuncu, "Bugün eşimle beraber alışverişe çıktık" dedi.
(Aydın HAMZA)



KÜSLÜK BİTTİ
Hakan Altun, önceki akşam Cahide Palazzo'da, sahne aldı. Mekanı çok beğendiğini dile getiren sanatçı, emeği geçen herkesi kutladı. Altun'u dinlemeye gelenler arasında bir dönem şarkıcıya küsen Demet Akalın da vardı.



AĞIR İŞÇİ
Fuar İzmir'de düzenlenen Seren Moda'nın defilesinde podyuma Özge Ulusoy, Şevval Şahin ve Gizem Özdilli çıktı. 45 kiloluk bir gelinlikle podyuma çıkan Özdilli, "Provalarda bel fıtığı oldum. Böyle gelinlik mi olur? Bayılacağım zannettim" diyerek güldürdü.



MERVE MUTFAKTA!
Popçu Merve Özbey, yeni single çalışması 'Kendine Dünya'yla müzikseverlerle buluştu. Şarkının klip çekimleri için aşçı önlüğüyle mutfağa giren Özbey, "Müziğin en riskli yanı şarkı seçimi. Doğru şarkıyı seçmek için işin mutfağını iyi tanımak gerekiyor" dedi.