Demet Şener estetik olmadığını iddia etti! Sosyal medyadan tepki yağdı

Ünlü model önceki akşam bir otelde yeni network sisteminin tanıtıldığı gecede sunuculuk yaptı. Yeni bir aşka yelken açan Demet Şener, estetikli olmadığını iddia edince sosyal medyadan tepki yağdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2021 Güncelleme 10 Kasım 2021, 07:01
Demet Şener estetik olmadığını iddia etti! Sosyal medyadan tepki yağdı

İÇİNDEKİLER

Ünlü model önceki akşam bir otelde Dr. Clinic'in yeni network sisteminin tanıtıldığı gecede sunuculuk yaptı.



Fit görünmek için sırları olmadığını ve tencere yemekleri ile beslendiğini söyleyen Şener, "Büyük sırlarım yok ama özlem duyduklarımı yiyorum" dedi. Sunduğu sağlık programındaki doktorların bazı hastaların kendi fotoğraflarıyla gelerek 'Demet Şener burnu istiyoruz' şeklinde istekleri olduğunu anlatan Şener şunları söyledi: "Estetik tamamen keyfi bir şeydir. Kaza geçirseniz, estetik kişisel kendine bağlı bir şeydir. Ancak sarı, çarpık dişlerle dolaşmanın da manası yok. Günümüzde küçük dokunuşları yapmayan yok gibi. Doktorlar 'Sizin resminizle gelenler de var' diyorlar ama benim burnum doğal o yüzden insan istediği zaman istediği yerini yaptırabilir. Esneğim, köşelerim yok." Bu sözlere sosyal medyadan tepki geldi: Bir 'Demet' attı yine...



AŞK HAYATIM HARİKA GİDİYOR
Şener daha önce gerçek aşk yaşadığını söylediği Tolga Arman'la evlenip evlenmeyeceği sorusu üzerine, evlenmeden de mutlu olunabileceğini ifade etti ve ekledi: Aşk hayatım harika.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN