Magazin gündemi adeta alev aldı! Bilge Öztürk ile Daren Gerede Erkaya aşkı çok konuşulacak

Bilge Öztürk, dostu Bennu Gerede’nin oğlu Daren’e gönlünü kaptırdı. Kendisinden 23 yaş küçük sevgilisinin annesine ait tasarımları kite sörf okulunda satmaya başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2021 Güncelleme 09 Kasım 2021, 07:00
Magazin gündemi adeta alev aldı! Bilge Öztürk ile Daren Gerede Erkaya aşkı çok konuşulacak

İÇİNDEKİLER

Magazin gündemi Bilge Öztürk-Daren Gerede Erkaya aşkı ile sallandı.

Bir dönem Tarkan'la aşk yaşayan avukat Öztürk, gönlünü dostu Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya'ya kaptırdı.

En büyük desteği ise sevgilisinin annesi olan dostu Bennu Gerede'den aldı.

Sosyetik Gerede, Öztürk ile oğlunun ilişki yaşamasından dolayı çok mutlu olduğunu açıkladı. Aynı zamanda avukat olan Öztürk ise bunu karşılıksız bırakmadı.

AİLESİYLE TANIŞTIRDI
Bir zamanlar Tarkan ile aşk yaşayan Bilge Öztürk, Akyaka'daki Kiteboard Sörf okulu 'KiteMercedes by Bilge Öztürk'te müstakbel kayınvalidesi Bennu Gerede'nin ürünlerini satmaya başladı.

Ünlü fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede, "God Bless The Cow" isimli markasıyla moda dünyasına el atmıştı. Kendisi de vegan olan Gerede, tamamen vegan, sürdürülebilir ve ekolojik olan ürünler tasarladı.

Akyaka'da satılmaya başlayan ürünlerde indirim yapılması "Gelin Kaynana dayanışması" yorumlarına yol açtı. Sosyal medyada da Bennu Gerede'ye destek vermeyi ihmal etmeyen Öztürk'e ünlü fotoğrafçı teşekkür etti.

Bu arada Bilge Öztürk, Daren Gerede Erkaya'yı önceki gün kardeşleri Berna ve Belda'yla tanıştırdı. Öztürk böylece evlilik için ilk adımını da attı.