Hadise'nin konserde giydiği kıyafet görenleri şaşkına çevirdi! Mehmet Dinçerler'lerin ailesine adeta...

Yıllardır sahnelerin en cesur ismi olan Hadise, önceki gün görenleri şaşkına çevirdi. Mehmet Dinçerler’le aşkı dolu dizgin devam eden popçu, Kıbrıs’ta sıfır dekolteyle sahneye çıktı. Aşkının ailesine adeta mesaj gönderdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2021 Güncelleme 01 Kasım 2021, 06:59
Hadise’nin konserde giydiği kıyafet görenleri şaşkına çevirdi! Mehmet Dinçerler’lerin ailesine adeta...

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Kaan Yıldırım'la ayrıldıktan sonra jet hızıyla iş insanı Mehmet Dinçerler'le aşk yaşamaya başlayan Hadise, "İstenmeyen gelin" iddialarından sonra büyük değişime girdi.

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Dinçerler'in annesi Nezihe Hanım'la Beşiktaş'taki bir İtalyan restoranında buluşan popçu, aşkı için kariyerinde fedakarlık yapmaya başladı.

Şimdiye kadar sahne şovları ve dekolte kostümleriye olay yaratan popçu, bu kez bambaşka bir görüntüyle sevenlerinin karşısına çıktı.

TULUMLA SAHNEYE ÇIKTI


36 yaşındaki Hadise,
önceki gün Kaya Palazzo Resort & Casino Girne'de sahne aldı.

Geceye ünlü tasarımcı David Koma imzalı siyah tulumu ile çıkan Hadise, kıyafetiyle yine konuşuldu.

Sıfır dekolte tercih eden Hadise'nin eski hallerinden eser yoktu. Ünlü sanatçıya sahnede dansçıları eşlik ederken, Hadise bu kez dans şovu yapmaktan kaçındı.

Son konserine farklı bir Hadise olarak çıkan popçunun, sevgilisinin ailesinin tarzına uygun bir gelin olmak için bu fedakarlığı yaptığı konuşuldu.

Bu arada Hadise'nin eski aşkı Kaan Yıldırım'ın anılarını silmek için o dönem kullandığı VIP aracını satışa çıkardığı da konuşulanlar arasında.