Şebnem Ferah uzun bir sürenin ardından ilk kez görüntülendi! Müjdeli haberi böyle duyurdu...

Pandemi dönemini evinde geçiren Şebnem Ferah, uzun bir sürenin ardından ilk kez görüntülendi. İşte haberin detayları ve 23 Ekim tarihli Takvim Gazetesi’nden derlediğimiz magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2021 Güncelleme 23 Ekim 2021, 06:57
Şebnem Ferah uzun bir sürenin ardından ilk kez görüntülendi! Müjdeli haberi böyle duyurdu...

İÇİNDEKİLER

Elinde çiçeklerle Nişantaşı'nda yürüyüş yapan Ferah, yeni albüm hazırlığında olduğunun müjdesini verdi. (Aydın HAMZA)

EL ELE GEZİNTİ
Pınar Deniz, önceki gün sevgilisi Yiğit Kirazcı ile Zorlu AVM'deydi. Sempatik ikili, el ele mağazaları gezdi.

HAVALI BOĞAZ TURU
Kosova'nın dünyaca ünlü R&B sanatçısı Morena Taraku, önceki gün Bebek'teydi. Yaklaşık 200 bin TL değerindeki atv ile gezen sanatçı, Boğaz havasında tur attı. (Doğan SAVAŞ)

EN GÜZEL ARMAĞAN
Levent Yüksel'in eşi Özlem Öztürk, önceki gün romantik bir paylaşım yaptı. Öztürk, fotoğrafın altına "Bazı insanlar bize verilmiş bir armağandır. İyi ki doğdun en güzel armağanım" diye yazdı.

SPORTİF TEOMAN
Sevilen rockçı Teoman, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Sportif tarzıyla dikkat çeken Teo, "Pandemide çok yattık. Artık biraz hareketlenmek lazım. Ben de spor salonuna gidiyorum" dedi. (Doğan SAVAŞ)

İŞTE DELİ KIZ
Bursa'da sahne alan Buray, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu Sahnesi'nde müzik ziyafeti çekti. Şarkıcı son dönemin popüler şarkısı "Deli Kız"ı söylerken minik bir hayranı sahneye çıktı. "Aradığım deli kızı buldum" diyen popçu herkesi güldürdü.

ANNESİNİ YAKALADI
Oyuncu Şebnem Özinal, önceki gün eski eşi işletmeci Şefik Öztek'ten olan kızı Ayşe ile birlikte Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Oldukça büyüyen Ayşe'nin boyunun annesine yaklaşması dikkat çekti.

25 MİLYON SEVİNCİ
Güzel oyuncu Hande Erçel, sosyal medyadaki şampiyonluğunu kimseye bırakmıyor. Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla servet kazanan Erçel'in takipçi sayısı 25 milyona çıktı.

Oyuncu, Türkiye'nin en popüler ismi olmayı sürdürdü.

BEYAZ ZARAFET
Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Emel Ayaydın, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Beyazlar içindeki Emel Hanım, tüm dikkatleri üzerine çekti. Güzelliğiyle büyüledi...

YENİ SEZON ALIŞVERİŞİ
Sosyetik güzel Burcu Şendir, Zorlu Alışveriş Merkezi'ne gitti. Mağazaları gezdi. Yeni sezon ürünleri inceledi. Alışveriş sonrasında ise arkadaşlarıyla buluşup yemek yedi.

ARTIK EZGÜ'MEM!
SUNUCU Serap Ezgü, yaptırdığı estetiklerle dikat çekti. Görenler şok geçirdi. Fransız askısı yaptıran Ezgü, "Ben Seda Sayan'dan güç aldım. Kendimi daha iyi hissetmek için yaptım" dedi. Ezgü, şöyle devam etti: Askı yönteminde kesme biçme yok. İlk başta çok tedirgin oldum ama şimdi çok mutluyum. 10 yıl daha ekranda olurum artık. (Doğan SAVAŞ)

GEÇMİŞİN PEŞİNDE
Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Bir Zamanlar Çukurova, izleyenleri yine ekrana kilitledi. Züleyha, Hakan'la İzmir'e gitti. Demir'le ilgili tüm gerçekleri öğrendi. Lütfiye ve Saniye'nin Fekeli'nin ölümünün sırrını aydınlatmasına ise Abdulkadir engel oldu. Dizinin 109'uncu bölümü #GeçmişinBüyükSırrı etiketiyle sosyal medyada da gündem oldu.

SOSYETE BULUŞTU
Cemiyet hayatının ünlü simalarından Emir Bahadır, giyim markası Punto Uomo için özel bir koleksiyon tasarladı.

Koleksiyonun tanıtımı tarihi Pera Palace Hotel'de yapıldı. Sosyetenin tanınmış simaları davete akın etti.