İzel, yakın dostu Melike Öcalan için kolları sıvadı

Yakın dostu Melike Öcalan için kolları sıvayan İzel, A’dan Z’ye kendi ilgilendiği projeyi ünlü fotoğrafçı Cem Bayoğlu’na teslim etti. Objektif karşısına geçen 41 yaşındaki Melike Öcalan, fit görüntüsü ile yıllara meydan okuduğunu gösterdi. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 15 Ekim tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2021 Güncelleme 15 Ekim 2021, 06:59
İzel, yakın dostu Melike Öcalan için kolları sıvadı

İÇİNDEKİLER

Yakın dostu Melike Öcalan için kolları sıvayan İzel, A'dan Z'ye kendi ilgilendiği projeyi ünlü fotoğrafçı Cem Bayoğlu'na teslim etti. Objektif karşısına geçen 41 yaşındaki Melike Öcalan, fit görüntüsü ile yıllara meydan okuduğunu gösterdi.

GALADA PASTALI SÜRPRİZ
Hep Yek 4 filminin galası, Mecidiyeköy Torun Center'da gerçekleşti. Filmde rol alan Şafak Sezer'e sürpriz yapıldı. 52 yaşına giren Sezer, üzerinde resminin ve dolarların olduğu pastayla yeni yaşını kutladı.

DİJİROMAN YAPTI
Nurgül Yeşilçay,
sadece 50 kişinin sahip olacağı bir dizi projesini hayata geçirdi. Yeşilçay'ın 6 aydır üzerinde çalıştığı, fotoroman mantığında, kamera yerine fotoğraf makinasının kullanıldığı 7 bölümlük mini dizi "POZ", NFT olarak Kasım ayından itibaren satışa çıkacak.

FRENE BASACAK
Demet Akalın, önceki gece bir davette sahne aldı. Şarkıcı, "Bu aralar çok çalıştım. Belim ağrıyor. Frene basacağım" diye konuştu.

KOZMETİK İŞİNE GİRDİ
Gülben Ergen,
kozmetik markası kurduğunu söyledi. Şarkıcı, "Sürprizler çok yakında" dedi.

ANNESİNİN KOPYASI
Azeri şarkıcı Günel Zeynalova, Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. Annesi Zohra Zeynalova ile birlikte alışveriş yapan güzel şarkıcı, neşeliydi. Günel'in annesine benzerliği dikkat çekti.

SETLERE DÖNMÜYOR
Nebahat Çehre, uzun bir aradan sonra Zorlu AVM'de görüntülendi. Ekranlara dönmeyi düşünmeyen Çehre, "Pandemi şartlarına göre yaşıyorum" dedi.

YILDIZ SICAKLIĞI
Yıldız Tilbe,
önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Soğuk havaya rağmen yerinde duramayan Tilbe, şarkılarıyla hayranlarının içini ısıttı.

ÇİĞDEM ÖDÜLLENDİ
Uluslararası Kristal Elmas Ödülleri önceki
gece sahiplerini buldu. Güzel sunucu Çiğdem Günal da 'Yılın En İyi Spor Programı' ödülüne layık görüldü.

AYRILIK VAKTİ...
ABD'ye gidip orada ev tutmaya hazırlanan Kerem Bürsin ve Hande Erçel cephesinde şok gelişme. Yakışıklı oyuncu, Kanarya Adaları'nın en büyüğü olan Gran Canaria'nın turizm imajını güçlendirmek amacıyla düzenlenen etkinliğe davet edildi. Önümüzdeki hafta Kanarya Adaları'na gidecek olan Kerem Bürsin ve sevgilisi Hande Erçel kısa bir ayrılık süreci yaşayacak.

SİYAH ŞIKLIK
Model Elif Ece Uzun ve yakın arkadaşı ünlü estetisyen Yasemin Miras, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. İki yakın arkadaş, şıklıklarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.