Ziynet’e hep yaz! 'Biz bitti demeden bitmez' dedi tatil pozunu yayınladı

Şarkıcı Ziynet Sali, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde tatiline devam ediyor. İşte haberin detayları ve7 Ekim tarihli Takvim Gazetesi’nden derlediğimiz magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2021 Güncelleme 07 Ekim 2021, 07:00
Ziynet’e hep yaz! ’Biz bitti demeden bitmez’ dedi tatil pozunu yayınladı

İÇİNDEKİLER

Güzel şarkıcı, önceki gün bu pozuyla, "Biz bitti demeden yaz bitmez" mesajı verdi.

POLONYA YOLCULARI
Dünyanın
en iyi breakdansçısını belirlemek için düzenlenen Red Bull BC One'ın Türkiye Finali İzmir'de yapıldı. Jemrai ve Jester, 5-6 Kasım tarihlerinde Polonya'da dünya finalinde Türkiye'yi temsil edecek.

TUNA'NIN DÜĞÜN TELAŞI
Derya Tuna, önceki gün İstinyePark'ta gezintideydi. Oğlu İdo ve Yasemin Şefkatli'nin düğünü öncesi görüntülenen Tuna, heyecanlı olduğunu söyledi.

PATRONLARIN BALIK YARIŞI
Most Bodrum (Akdeniz Açık Deniz Sportif Balık Avı Turnuvası), nefes kesen bir mücadeleye ev sahipliği yaptı. Yalıkavak Marina'da beşincisi düzenlenen turnuvaya Adil Sani Konukoğlu, Gökhan Çarmıklı, Erkut Soyak ve Sinan Kosif gibi iş dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Balık tutkunu Alp Kırşan da etkinliğe katıldı.

ŞAHİN UÇTU
Atlantis Yapım Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde Melike Şahin konser verdi. Duru güzelliği ile dikkat çeken Melike Şahin, yumuşak sesiyle dinleyicisinin kalbine dokundu. Melike Şahin, ilk Harbiye konserinde sınıfı geçti.

ÇAPKINLIKTA
Reklamcı Levent Erdem, çapkınlıklarına tam gaz devam ediyor. 60 yaşındaki Erdem, önceki gece yine kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle, Bebek'te görüntülendi.

BİR BAKARSIN DÜŞLERİN GERÇEK OLUR
Şarkıcı Kaan Öztürk, 'Dert Olur' şarkısının klibiyle farkındalık yarattı. Şarkının 'Bir bakarsın düşlerin gerçek olur' kısmı günümüzde sıklıkla duymaya başladığımız SMA hastalarına adandı.Şarkının klibinde SMA hastalığıyla mücadele eden, "Ece'lere umut ol" kampanyasıyla tanıdığımız, Ece Boyacıoğlu rol aldı. Klipte bir baba-kızın hikayesi anlatılıyor.

SARIŞIN GÖNDERMESİ
Serdar Ortaç önceki akşam Bodrum Azka Otel'de sahne aldı. Popçu, "Annem bana esmerlerden şaşma oğlum derdi' sözleriyle ayrıldığı sevgilisi Seçil Gür'e gönderme yapar gibiydi.

GÜZEL BULUŞMA
Nurgül Yeşilçay ile Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı, 'Bir Barda Bir Gece...' tiyatro oyunu için çalışmalar başladı.

Günümüze çok da uzak olmayan distopik bir dünyayı izleyenlere aktaracak oyun, 26 Kasım Cuma akşamı DasDas'ta seyirciyle buluşacak.