Hadise ile Mehmet Dinçerler evlilik yolunda! Pırlanta yüzükle poz verdi olay oldu

Popçu Hadise’nin pırlanta yüzükle poz vermesi sevgilisi Mehmet Dinçerler’e evlilik mesajı olarak yorumlandı. Ancak iddialara göre Dinçerler Ailesi, oğullarının Hadise ile aşkından rahatsız olmaya başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2021 Güncelleme 02 Ekim 2021, 07:00
Hadise ile Mehmet Dinçerler evlilik yolunda! Pırlanta yüzükle poz verdi olay oldu

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlerde bir mücevher markasının daveti üzerine Milano'ya giden Hadise, yine gündemde.

Önceki gün Instagram'dan paylaştığı pozundaki pırlanta yüzük dikkatlerden kaçmayan Hadise, fotoğrafın altına "Elmaslar bir kızın en iyi arkadaşıdır" notunu düşmüştü.

Oyuncu Kaan Yıldırım'la evlenmeleri beklenirken sürpriz şekilde ayrılık kararı alan ve sonrasında kalbini iş insanı Mehmet Dinçerler'e kaptıran Hadise'nin bu paylaşımı manidar bulundu.

Geçtiğimiz günlerde de çocuk istediğini seyleyen güzel popçunun takipçileri "Hadise, aşkına evlen benimle mesajı veriyor" yorumları yaptı.

Sevenleri Hadise'yi gelin olarak görmek isterken magazin kulislerinden gelen iddialar ise bu olayın öyle kolay olmadığı yönünde.

AİLEDEN ONAY YOK
Konuşulanlara göre genç iş insanı, birkaç kez Hadise'yi ailesiyle tanıştırmak için çabaladı ancak başaramadı.

Dinçerler'in annesinin Hadise'nin konserinde giydiği cesur kıyafetlerinden ve sürekli özel hayatının göz önünde olmasından rahatsız olduğu öğrenildi.

Daha önce Asena Atalay ve Hande Erçel gibi magazinsel isimlerle aşk yaşayan Mehmet Dinçerler'in bu ilişkileri de ailesini rahatsız etmişti.

EVLİLİĞE SICAK BAKMIYOR
Hadise aşkıyla popüler olan Mehmet Dinçerler, yakın arkadaşlarına evlilik olayına sıcak bakmadığını söylüyormuş.