44 yaşındaki Ece Sükan fit görüntüsüyle gençlere taş çıkardı! Gören dönüp bir daha baktı

Başarılı modacı Ece Sükan, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. İşte haberin detayları ve 15 Eylül tarihli Takvim Gazetesi'nin magazin sayfalarından derlediğimiz diğer haberler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2021 Güncelleme 15 Eylül 2021, 06:59
44 yaşındaki Ece Sükan fit görüntüsüyle gençlere taş çıkardı! Gören dönüp bir daha baktı

İÇİNDEKİLER

44 yaşındaki ünlü modacı, gençlere taş çıkardı. Fit görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.

Kendisini görünteleyen gazetecilere "Bir toplantı var. Oraya yetişmeye çalışıyorum." dedi. Doğan SAVAŞ

HEYECANLIYIM
Oyuncu Cansel Elçin, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. İletişim ekibi ve menajeri ile yeni sezon toplantısı yaptığını söyledi. "Çıplak Vatandaşlar" adlı oyunuyla tekrar tiyatro sahnelerine dönmeye hazırlandığını belirtti. "Heyecanlıyım" dedi.

KALBEN BİR ŞARKI
Kalben yine akıllara kazınacak bir şarkıya daha imza attı. "Bilmiyor İçim" adlı yeni şarkısının 17 Eylül'de tüm dijital platformlarda olacağını açıkladı.

KIRMIZI BANA ÇOK YAKIŞIYOR
Pınar Altuğ, önceki gece Condrad Otel'de düzenlenen ödül töreninde sunuculuk yaptı. Altuğ, kırmızı elbisesi ile tüm dikkatleri üzerine topladı. "Kırmızı rengi çok seviyorum. Ayrıca bana da çok yakışıyor" dedi. Bu arada güzel oyuncu, orman yangınları yüzünden çok üzgün olduğunu söyledi.

EVDE VAR ÖZGE
Özge Ulusoy, bir mobilya firmasının reklamlarında oynadı. Çekimler, bir evde yapıldı. Ünlü manken, 7 farklı kostümle kameraların karşısına geçti. Bol bol selfie çekti.

SAHNE KRALIN
Maximum
Uniq Açıkhava, BKM Yaz Etkinlikleri kapsamında Kral Lear'a ev sahipliği yaptı. Usta oyuncu Haluk Bilginer, 'Kral Lear' rolünde seyirci karşısına çıktı. Müthiş oyunu ile bir kez daha herkesi kendine hayran bıraktı. Bilginer, sahnede 2 saat kaldı.

BONİTA POZU
Kendisi gibi oyuncu Burak Yamantürk ile mutlu bir birliktelik yaşayan ve 6 aylık hamile olan güzel oyuncu Özge Özpirinçci, köpeği Bonita ile denizden poz verdi. Sosyal medya hesabından bir de not paylaşan Özpirinçci, "Bence de denizde olmak çok güzel kızım" diye yazdı. Özge Özpirinçci, birçok proje teklifini geri çevirdi.

YOĞUNLUK BENİ MUTLU EDİYOR
Ekranların güzel oyuncusu Pelin Karahan, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinin yeni sezon çekimleri için bir süredir Kıbrıs'ta olan güzel oyuncu, İstanbul'a döner dönmez yakın dostlarıyla bir araya geldi. Karahan, kısa bir alışveriş turu da yaptı.

KIZINA HEDİYE ALDI
Gizem Hatipoğlu da Zorlu Alışveriş Merkezi'nde alışveriş yaptı. Bir davete katıldığını söyleyen Hatipoğlu, "Çok özlediğim bir arkadaşımla buluştum, kızıma da hediye aldım" dedi.

ZARA BALKANLARI FETHETTİ!
Şarkıcı Zara, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin (BALKANTÜRKSİAD), 10'uncu yılına özel düzenlediği gecede sahne aldı. Yoğun katılımın yaşandığı baloda Zara, söylediği şarkılarla coşku dolu anlara imza attı. ZARA, yakında tüm Balkan ülkelerini gezerek konser vereceğini söyledi.

YAKINDA İLGİNÇ SÜRPRİZLERİM OLACAK
Günel Zeynelova önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi. Yeğeni ile alışverişe gelen Zeynelova, mağazaları tek tek dolaşarak alışveriş yaptı. Zeynelova, "Bugün çok yorulduk. Eksiklerimiz vardı onları tamamladık. Yakında sürprizlerim var" dedi.

ASLI TURANLI ARKADAŞLARIYLA BULUŞTU
Güzel oyuncu Aslı Turanlı, önceki gün sevgilisi Besim Çırak'la birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. İlk olarak Morini'de kalabalık bir arkadaş grubuyla oturan ikili, daha sonra Cantinery'de baş başa akşam yemeği yedi. Turanlı, "Yorucu bir günün ardından arkadaşlarımızla keyif yaptık" dedi.

BENNIFER'DEN MASKELI ÖPÜCÜK
Süperstar Jennifer Lopez ve oyuncuyönetmen sevgilisi Ben Affleck, ilk kez 2021 Met Gala'ya birlikte katıldı.

Çift, hayranlarının ısrarı üzerine maskeli şekilde öpüşerek poz verdi. Çiftin önümüzdeki yıl için evlilik planları yaptığı iddia edildi.

BONOMO'NUN İLK ROMANI
Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Öykü Karayel, 5 aylık oğlu Roman'ın yüzünü sosyal medya hesabından paylaştı. Karayel, eşi ve oğlunun eğlenceli videosu, sosyal medyada "kime benziyor" tartışmalarını başlattı.

Can Bonomo, 5 aylık oğlu Roman'ı sosyal medyadan paylaştı. Yakışıklı bebeği, kimileri Can'a kimileri ise Öykü'ye benzetti.

WORLDFOOD FUARI'NDA USTA ŞEFLER RESİTALİ
4 gün süren ve gıda ve gastronomi dünyasından birçok isme ev sahipliği yapan WorldFood İstanbul Fuarı, son gününde de usta şeflere ev sahipliği yaptı. Tüyap'ta gerçekleşen ve aralarında, Beslenme Uzmanı Dilara Koçak, Jale Balcı, Murat Bozok ve Somer Sivrioğlu'nun da konuşmacı olarak yer aldığı fuara ilgi büyüktü.