Eda Ece kural bozdu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile paylaştı! O notu görenlere 'evlilik yakın' dedirtti

Oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer'in birliktelikleri tam gaz devam ediyor. İşte haberin detayları ve 8 Eylül tarihli Takvim Gazetesi'nin magazin sayfalarından derlediğimiz diğer haberler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2021 Güncelleme 08 Eylül 2021, 06:58
Eda Ece kural bozdu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile paylaştı! O notu görenlere ’evlilik yakın’ dedirtti

İÇİNDEKİLER

Ünlü çift, önceki gün aşka geldi. Evde köpekleriyle bu pozu veren Ece, "4 kişilik aile" notunu düştü. Eda Ece'nin paylaşımına "Aile" yazması "Yakında evlilik var" dedirtti.

ÖZGE TATİLE DEVAM
Oyuncu Özge
Borak, yazın son günlerinin tadını doyasıya çıkarmaya devam ediyor. Önceki gün tekneden bu pozu veren 39 yaşındaki oyuncu, "Yaz bitmesin" dedi. Borak, fit haliyle de beğeni topladı.

VARLIK İÇİNDE YOKLUK
Spiker Dilay Korkmaz ve sevgilisi Faruk Sabancı, önceki gün Mardin'e gitti. Yırtık bir jean pantolonla poz veren ünlü DJ, "Mardin Fashion week" notuyla bu karesini paylaştı. Lüks yaşantısıyla bilinen Sabancı'ya "Varlık içinde yokluk çekiyor adam" esprileri yapıldı.

18 BİN TL'LİK ŞIKLIK
Güzel
oyuncu Nesrin Cavadzade, önceki gün Instagram'ı salladı. Kırmızı şık kıyafetiyle objektif karşısına geçen 39 yaşındaki oyuncu, takipçilerini büyüledi. Bu arada Cavadzade'nin kırmızı elbisesinin fiyatının tam tamına 18 bin 399 TL olduğu öğrenildi. Gökhan Alkan'la evlilik hazırlıkları yapan Nesrin Cavadzade, şıklığıyla beğeni kazandı.

ÇUKUROVA BEREKETİ
Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın afişi, heyecan yarattı. Yakışıklı oyuncular Furkan Palalı, İbrahim Çelikol ve Kerem Alışık'ın giydiği Derimod marka ayakkabılar trend oldu. Markanın internet sitesi ziyaretçi akınına uğradı.

AİLECE ALIŞVERİŞ
Genç ve başarılı şarkıcı İdo Tatlıses, nişanlısı Yasemin Şefkatli ve müstakbel kayınvalidesi ile Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. "Yaz dönemi güzel geçti. Umarız ki artık bu virüsten de kurtuluruz" açıklamasında bulundu.

'KLASİK' KEYİF...
Türkiye'de ilk olarak Kerki Solfej tarafından gerçekleştirilen arabalı konserlerin ikinci serisi 10 Eylül'de Yenikapı Açıkhava Gösteri Merkezi'nde başlayacak. Sahneye ilk olarak şarkıcı Mabel Matiz çıkacak. 40 klasik otomobil de konser öncesi alana gelerek Yenikapı'ya renk katacak.

KOVBOY ASLIHAN
İş görüşmesi için gittiği Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu Aslıhan Karalar, giyim tarzıyla meraklı bakışları üzerine topladı. Kovboy çizmeleri ile dikkat çekti. "Yeni bir projeye başlayana kadar ailemle zaman geçiriyorum" dedi.

SÖZÜNDEN DÖNDÜ
Fulya Zenginer, oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı. Ancak fikrini değiştirdi. Yeni bir sinema filmi hazırlığında olduğunu belirten Zenginer "3.5 sene sonra 'oyunculuğa dönmeyeceğim' sözümü yemeye hazırlanıyorum" dedi.

İŞLERE MOLA VERDİ
Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Zorlu AVM'deydi. İspanyolca öğrenmeye devam ettiğini söyleyen Deniz, "O kadar çok proje yaptım ki bir süre dinleneceğim" dedi.

BERRAK HEYECAN İSTİYOR
Berrak Tüzünataç, önceki gün Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Yeni bir film çektiklerini ve şimdi gelen projeleri incelediğini dile getiren Tüzünataç, "Önemli olan karakterin beni heyecanlandırması" diye konuştu. Doğan SAVAŞ

HASRET GİDERDİ
Şebnem Bozoklu, yakın arkadaşı Enis Arıkan ile Kuruçeşme'de görüntülendi. Bozoklu, "Enis Covid'i atlattı. Hemen yanıma koştu. Canım benim" diyerek espri yaptı.

BAŞININTATLI BELASI
Kuruluş Osman dizisine dahil olan Yıldıray Şahinler, önceki gün bu pozuyla neşelendirdi. Setten evine dönen oyuncuya kedisi rahat vermedi. Şahinler'in başının üstüne çıkan sevimli kedi güldürdü.

DEV BULUŞMA
Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, Türkiye'nin iki önemli sesi Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer'i ağırladı. Poll Production organizasyonu olan gecede iki usta isim büyülü sesleriyle büyük beğeni topladı. Ustaların performansı ayakta alkışlandı.