Çağlar Ertuğrul ve Kayla Manukyan'dan kötü haber! 3 yıllık aşk bitti

Çağlar Ertuğrul ve 3 yıllık aşkı Kayla Manukyan'dan kötü haber geldi. İşte haberin detayları ve 5 Eylül tarihli Takvim Gazetesi'nin magazin sayfalarından derlediğimiz diğer haberler.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2021 Güncelleme 05 Eylül 2021, 06:57
Çağlar Ertuğrul ve Kayla Manukyan’dan kötü haber! 3 yıllık aşk bitti

İÇİNDEKİLER

Ayrıldıkları konuşulan ikili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

EVLENMEK İSTİYOR
Bestemsu Özdemir, önceki gece Baltalimanı Terzioğlu Büfe'de görüntülendi. Gece geç saatlerde tost almaya gelen oyuncu, "Evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum" dedi. Doğan SAVAŞ

SİNEM REKORU
Güzel oyuncu Sinem Kobal, önceki gün bu tatil pozunu Instagram'da paylaştı. Kobal'ın renkli karesi kısa sürede beğeni rekoru kırdı.

YAKIN KORUMA
Olay aşıklar Şevval Şahin ve sevgilisi Yiğit Marcus Aral, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Alışveriş turuna çıkan ikiliden Marcus'un yürürken bile Şahin'e sımsıkı sarılması "Yakın koruma gibi sevgili" esprisi yaptırdı. Sevgilisinin sarıldığı Şevval Şahin, yürümekte zonlandı.

EN GÜZEL KİBARİYE
Kibariye önceki akşam Kuruçeşme'de konser verdi. "Buradaki en güzel kadın benim" diyerek kendini öven Kibariye'ye sevenleri de alkışlarla destek verdi.

KIZ KIZA ALIŞVERİŞ
Demet Akalın, önceki gün kızı Hira ile birlikte İstinyePark'ta görüntülendi. Arkadaşı Esra Balamir ile Markalar Sokağı'nda buluşan, Akalın, dünyaca ünlü mağazalara girerek alışveriş yaptı.

HERA GÜNEŞ GİBİ
Müzisyen Ozan Doğulu'nun şarkıcı sevgilisi Hera Aslan, sosyal medyayı salladı. Sarı ceketiyle poz veren Aslan, "Sen güneşin rengisin nasıl sevmem seni?" diye yazdı. Binlerce beğeni alan poza, "Hera güneşi" yorumları yapıldı. Hera, bu pozuyla büyük ses getirdi.

ŞAHİN'DEN MÜJDE VAR
Türk müziğinin efsane ismi Selami Şahin, önceki akşam Fişekhane Sahnesi'ndeydi. Kendisini dinlemeye gelenleri, eşsiz bir yolculuğa çıkartan Selami Şahin, yeni albüm müjdesi de verdi.

ASLAN GİBİ DOST
Serdar Ortaç, bir mekanda Serkan Aslan'ı sahnesine davet etti. Ortaç, "Bir ara paraya sıkışmıştım. Aniden hesabıma para yatmış. Serkan sağ olsun" diyerek dostuna teşekkür etti.

BEYAZ EĞLENCE
Üünlü isimler önceki akşam, İstinye'deki Recaizade Mahmud Ekrem Yalısı'nda düzenlenen "white concept" partiyle stres attı. BeStyle Magazine Dergisi ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye cemiyet, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri eşlik etti.

Gecede beyaza bürünen ünlü isimler, Boğaz manzarasına karşı geç saatlere kadar eğlendi.