Şeyma Subaşı'ndan takipçilerine hayat dersi!

Şu sıralar Mısır’da tatil yapan Şeyma Subaşı, önceki gün piramitler önünden bu pozu verdi. İşte haberin detayları ve 2 Eylül tarihli Takvim Gazetesi'nin magazin sayfalarından derlediğimiz diğer haberler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2021 Güncelleme 02 Eylül 2021, 06:58
Şeyma Subaşı’ndan takipçilerine hayat dersi!

İÇİNDEKİLER

Subaşı, "Bu dünyada turistiz. O yüzden hayatın her anının tadını çıkartın" tavsiyesi yaptı.

BİTTER ÖZLEM
Yaz başından beri BodrumÇeşme arası mekik dokuyan Özlem Yıldız, önceki gün de tekne turundaydı. Bu kez Marmaris koylarında gezintiye çıkan sunucu, bronz teniyle "Bitter çikolata Özlem" dedirtti.

DUYGUSAL DEĞİŞİM
Çağatay Ulusoy'un güzel sevgilisi Duygu Sarışın, önceki gün bu karesini paylaştı. Dudağına piercing taktıran 33 yaşındaki oyuncunun yeni hali beğeni topladı.

GÜNEŞLİ NİSPET
Sosyetik modacı Siren Ertan, önceki gün nispet yaptı. Ege'de tekne turuna çıkan Ertan, pozuna "Bize verilen sürenin sonuna geldik. Şimdi ofistekiler düşünsün" yazdı. Esprili dille arkadaşlarına nispet yapan Ertan'ın notu takipçilerini güldürürken pozu da kıskandırdı.

SIMSIKI AŞIK!
Birkan Sokullu, sevgilisi Eda Gürkaynak'la bu aşk dolu pozunu paylaştı. Sevgilisini sık sıkı saran Sokullu'nun bu hallerine "Maşallah" yorumları yapıldı.

ÇUKUROVA'YA DEV TRANSFER
ATV'NİN reyting rekortmeni dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın dördüncü sezonu için geri sayım başladı. Son olarak başarılı oyuncu Erkan Bektaş, dizinin kadrosuna katıldı. Bektaş, Abdülkadir Keskin karakterine hayat verecek.

ALMANYA ONU DİNLİYOR
Başarılı
sanatçı Uriel, geçtiğimiz günlerde "Masum" isimli şarkısıyla müzik dünyasına dönüş yaptı. Almanya müzik listelerini salladı!

PAZARA GELİN
İstanbul
Lifepark'da, pazar günü geçekleşen "Caz ve Piknik Pazarları" eylül ayı boyunca devam edecek. Etkinlikte Kerem Görsev Trio, Elif Çağlar, Melis Sökmen sahne alacak.

MALİ TURP GİBİ!
Mehmet Ali Erbil önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi. Fenomen Ece Ronay'ın klibinde rol alan ünlü şovmen, "İlk defa bir klipte oynadım, çok eğlendik. Yeni neslin enerjisine bayılıyorum" dedi. Erbil, sağlıklı görüntüsüyle sevindirdi.

CARMEN GELİYOR
ZorlU
PSM, #dünyandeğişsin mottosuyla başladığı 9. sezonunda Eylül ayında göz dolduran bir dans gösterisine ev sahipliği yapıyor. Opera tarihinin ikonik eserlerinden, "Carmen" heyecan verici ve çağdaş bir dile çeviriyor. Carmen dans gösterisi 24-25 Eylül tarihlerinde Zorlu PSM sahnesinde olacak.

REKLAMA DEVAM
Hülya Avşar, Bambi Yatak ile reklam anlaşmasını yeniledi. Avşar Kızı, 2.5 yıl daha reklam için kamera karşısına geçecek. Ünlü sanatçı, önceki gün firmanın Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen'le imzaları attı.

TACINI DEVRETTİ
Miss Freedom of the World 2019 birincisi Gizem Şahin, pandemi nedeniyle tacını devredememişti. Yarışmanın 2021 birincisi Miss Belçika Phaedra Declercq, Şahin'den tacı devraldı.

MARATON DEVAM EDİYOR
Tan Taşçı, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleştirdiği turnesinin Bodrum'daki ikinci konserini verdi. Sevilen şarkıcı, Antik Tiyatro'nun efsane atmosferinde müzik dolu bir geceye imza attı.

EVLİLİK YAKIN MI?
Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Bebek'teydi. Sevgilisi Thor Saevarsson ile evleneceği konuşulan Deniz, iddiaları şöyle cevapladı: "Her şey yolunda. Keyfimiz yerinde. Zaten evlilik düşüncesi olursa haberiniz olur." Aydın HAMZA