Katalog değil tatil! Melis Sezen bikinisi ile plajda şov yaptı

Son dönemde yıldızı parlayan Melis Sezen, tatil pozlarıyla büyük beğeni topladı. İşte haberin detayları ve 29 Ağustos tarihli Takvim Gazetesi'nin magazin sayfalarından derlediğimiz diğer haberler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2021 Güncelleme 29 Ağustos 2021, 06:59
Katalog değil tatil! Melis Sezen bikinisi ile plajda şov yaptı

İÇİNDEKİLER

Setlere dönmeye hazırlanan oyuncu, önceki gün verdiği bu pozla katalog çekiminde gibiydi.

ŞAHİN'İN KANGALI
Şevval Şahin, önceki gün bu sevimli kangal yavrusuyla mutluluk pozları verdi. Güzel model, babasının sahiplendiği minik kangalı öpmelere doyamadı.

GÖZLÜĞE GÖZ KOYDU
Kerem Bürsin, sevgilisi Hande Erçel'in önce kalbine el koydu şimdi de gözlüğüne... Yakışıklı oyuncu, sevgilisiyle birlikte çıktıkları Bodrum tatilinde Hande Erçel'in güneş gözlüğünü takarak poz verdi.

Bürsin, aşkının gözlüğünü taktı.


NOSTALJİ POZU
Güzel oyuncu Ebru Şahin, Instagram'da nostalji rüzgarı estirdi. Şahin, NBA yıldızı sevgilisi Cedi Osman'la çıktıkları tatilde kafasına bandanası takıp, bu pozu verdi. Oyuncunun "70'ler" notu düştüğü nostalji özlemi içeren karesi binlerce beğeni aldı.

GÜNEŞ GİBİ
Eski manken Esra Eron, önceki gün verdiği bu renkli poza, "Güneşte gözümü açamıyorum" notu düştü. Eron'a takipçileri, "Sen zaten güneşsin" iltifatları yağdırdı.

SAKİLER'E SÜRPRIZ
Başarılı müzik grubu Sakiler, geçtiğimiz akşam Hayal Kahvesi Alaçatı'da sahne aldı. Grubun konser öncesi sürpriz misafirleri vardı. İki yakın arkadaş Hakan Altun ve Tuncay Şanlı, sahne öncesi Sakiler'i kuliste ziyaret etti.

AVCI'NIN BİTTER'İ
Sedef Avcı önceki gün bu sevimli yavru köpekle fotoğrafını paylaşarak herkese neşe saçtı. Siyah renkli minik yavruyla pozuna "Çok net görememiş olabilirsiniz çünkü o bir Bitter" notu düşen Avcı, takipçilerini gülümsetti.

SÜPER STAR SÜPER MESAJ
'Fişekhane Deniz Konserleri' serisi dün gece pop müziğinin efsane ismi Ajda Pekkan'la başladı. Sanatçı, küresel iklim krizine değindi. Pekkan,
"İklim krizi geldi ve bize ilk uyarılarını yaptı. Bu uyarıları şimdi duymazsak çok ama çok geç olacak" dedi. Aydın HAMZA

SANDALYEDE KONSER
Alternatif müziğin sevilen gruplarından Büyük Ev Ablukada "BKM Yaz Etkinlikleri" kapsamında Maximum Uniq Açıkhava'daydı. Sahnede ayakkabıları çıkaran Bartu Küçükçağlayan, geceyi sandalye üzerinde noktaladı.

RAP BULUŞMASI
Yeni nesil rapçiler Küçük Çiftlik Park'ta buluşuyor. 11 Eylül Cumartesi günü festival havasında geçecek konserde Uzi, Heijan x Muti, Critical, Motive, Aksan ve Lil Murda sahne alacak. Konser, Moko Yapım ve Babba Medya iş birliğinde gerçekleşecek.

ERSOY PARLADI
Muazzez Ersoy, 2 yıllık mecburi aranın ardından, önceki gece sevenleriyle Kuruçeşme Açıkhava'da buluştu. Ersoy, Swarovski taşlarla süslü kıyafetiyle sahnede parladı. Sanatçı, 10 kilo ağırlığında olan beyaz kostümle çok şıktı.