Zara oteli hınca hınç doldurdu! Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

Sevilen şarkıcı Zara, Bulgaristan Merit Otel'de verdiği konserle, hayranlarına müzik ziyafeti yaşattı. İşte haberin detayları ve 26 Ağustos tarihli Takvim Gazetesi'nin magazin sayfalarından derlediğimiz diğer haberler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2021 Güncelleme 26 Ağustos 2021, 07:01
Zara oteli hınca hınç doldurdu! Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

İÇİNDEKİLER

Yoğun ilgi gören konser için otel sahipleri, misafirleri başka otellere yönlendirmek zorunda kaldı.

ARAL'IN AKLI ÇOCUKLARDA
Tescilli güzel Tuğçe Aral'dan Afgan kadın ve çocuklara destek! Bebeğini Amerikan askerine veren anneyi gören Aral, "Onların yanında olmalıyız. Bir kadın için çok acı bir durum" dedi. Tuğçe Aral, Afgan çocuklar için yardım istedi.

HANDE BEBEK!
Popçu Hande Yener,
Alaçatı Şerefe'de sahne aldı. Cesur kıyafetiyle sahneye çıkan Yener'in genç görüntüsü şaşırtı. Şarkıcıya "Hande bebek gibisin" iltifatları yağdı.

ZERRİN DÖNDÜ
Pop müziğinin güçlü seslerinden Zerrin Özer, kariyerinde ilk kez Sezen Aksu şarkısı seslendirdi. Özer, sözleri Sezen Aksu'ya ait "Ben Hep Buralardayım" şarkısıyla iddialı olduğunu söyledi.

SAHNE USTANIN
Şener
Şen, 14 yıl sonra tiyatro seyircisi ile buluştu. Usta oyuncu Turkcell Vadi Açıkhava'da 'Zengin Mutfağı' oyunu ile sahnelere döndü.

HEDİYE TURUNDA
Demet Akalın, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi. Akalın, dünyaca ünlü markaların sezonluk ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı. Şarkıcı, hediyelik eşya aldığını söyleyerek evine döndü.

EŞ KRİZİ
Hatice Şendil, önceki gün, Özde Demir'le bu karesini Instagram'da paylaştı. Birçok takipçi Demir'i Şendil'in eşi Burak Sağyaşar'la karıştırınca kriz çıktı.

TAN 5'LEDİ
Şarkıcı
Tan Taşçı, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla Harbiye Açıkhava'daydı. Serisinin 5. konserini veren Tan, Açıkhava'yı tıka basa doldurdu.

BOĞAZ'I SALLADI
Berkay,
önceki akşam Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde sahne aldı. Boğaz manzarasında şarkılarını seslendiren Berkay, müzik ziyafeti çekti.