Demet Şener sağ gösterip sol vurdu! İbrahim Kutluay’la barışması beklenen Demet'in yeni aşkı bakın kim çıktı

Demet Şener, sağ gösterip sol vurdu. Cenk Küpeli’den boşandıktan sonra eski eşi İbrahim Kutluay’la arasındaki buzları eritti. Herkes eski eşlerin barışabileceğini konuştu. Ancak Demet Şener, yeni sevgilisi Tolga Arman’la Bodrum’da aşkını ilan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2021 Güncelleme 26 Ağustos 2021, 07:01
Demet Şener sağ gösterip sol vurdu! İbrahim Kutluay’la barışması beklenen Demet’in yeni aşkı bakın kim çıktı

İÇİNDEKİLER

Demet Şener, yeniden aşka geldi. İkinci evliliğini yaptığı Cenk Küpeli'den Ocak ayında boşanan güzel model, daha sonra eski eşi İbrahim Kutluay'la yakınlaşmıştı. 2 çocuğunun babası olan Kutluay için, "Ona kızgınlığım kalmadı" diyen Şener, herkesi şaşırtmıştı.

HERKES İBO'YU BEKLEDİ
Hatta magazin kulislerinde iki eski eşin çocukları için tekrar bir araya geleceği konuşulurken aşk bombası Bodrum'da patladı. Geçtiğimiz günlerde Bodrum'a giden Demet Şener'in yanında yeni sevgilinin olduğu ortaya çıktı.

ÇOCUKLARLA TANIŞTI
Takvim objektiflerine el sallayan ünlü modelin yanında bulunan kişinin lojistik işiyle uğraşan iş insanı Tolga Arman olduğu ortaya çıktı. Yaklaşık 20 gündür birlikte olan ikilinin Bodrum'da aşk tatiline çıktığı öğrenildi. Şener, tatil sonrası da kızı İrem ve oğlu Ömer'le yeni sevgilisini tanıştırdı. Aşkını gizlemeyen güzel model,çok mutlu olduğunu söyledi.

Demet Şener ve Tolga Arman, Takvim objektifine böyle yakalanmıştı.