İbrahim Kutluay'ın eski aşkı Edwina Sponza spor yaparken görüntülendi! Utangaç tavırları dikkat çekti

İbrahim Kutluay'la aşkı biten Edwina Sponza, önceki gün Bebek'te görüntülendi. İşte haberin detayları ve 24 Ağustos tarihli Takvim Gazetesi'nin magazin sayfalarından derlediğimiz diğer haberler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2021 Güncelleme 24 Ağustos 2021, 23:09
İbrahim Kutluay’ın eski aşkı Edwina Sponza spor yaparken görüntülendi! Utangaç tavırları dikkat çekti

İÇİNDEKİLER

Eğitmeni eşliğinde Bebek Parkı'nda spor yapan Sponza, görüntülediğini fark edince utangaç tavırlar sergiledi. Sosyetik güzel, 1 saat süren spor sonrası evinin yolunu tuttu. (AYDIN HAMZA)

BABA TARZ
Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre,
önceki akşam Bodrum Agora'da görüntülendi. Bisse Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kefeli ve eşi Asiye Kefeli'nin düzenlediği akşam yemeğine katılan Orhan Gencebay, tarzıyla yine dikkat çekti.

POZİTİF KONSER!
Seren
Serengil'den önceki gün şok bir iddia geldi. Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Serengil, Kenan Doğulu'yu suçladı. Serengil, popçunun koronavirüse yakalandığını ve Covid-19 testi pozitif olduğu halde sahneye çıkıp herkesi riske attığını iddia etti.

Kenan Doğulu, iddiara cevap vermedi.

İKİMİZİN SIRRI BÜYÜLÜYOR
İkimizin Sırrı üçüncü bölümüyle atv ekranında izleyiciyle buluştu. Çarpıcı öyküsü ile dikkat çeken 'İkimizin Sırrı' Tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu! Dizi; Tüm Kişiler'de %2,83 reyting ve %10,60 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de %2,19 reyting ve %12,21 izlenme payı, 20+ABC1'de %2,52 reyting ve %8,88 izlenme payı aldı.

RENGARENK DİLARA
Oyuncu
Dilara Öztunç, sahillere döndü. Önceki gün Çeşme'de bir beach'e giden Öztunç, paylaştığı bu rengarenk pozla, "Instagram'ın kraliçesi benim" dedi.

DEREN MODASI
Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, Bodrum tatiline devam ediyor. Gece-gündüz sosyal medya paylaşımı yapan Deren Talu'nun kıyafet şovu dikkat çekti. Takipçileri, genç kıza, "Kaç bavulla tatile gittin?" diye sordu.

BİR PAZARINDAN SAHNEYE
Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO sahnesinde önceki akşam, Karsu sahne aldı. Sevenlerinin karşısına siyah elbise ve ışıltı bir çizme ile çıkan Karsu "Elbisemi bit pazarından 15 Euro'ya aldım" diyerek sevenlerini kahkahaya boğdu.

ÇAYCI iZZET!
Sanatçı İzzet Yıldızhan, önceki akşam Bursa'da bir düğünde sahne aldı. 2 saat boyunca sahnede kalan şarkıcı, elinden çayını düşürmedi. Şarkılarıyla davetlileri coşturan Yıldızhan, sahnede 5 bardak çay içti. Yıldızhan, bir yandan şarkı söyleyip bir yandan çayını yudumladı.

PALALI İMAJ TAZELEDİ
ATV'nin
reyting rekortmeni dizisi, Bir Zamanlar Çukurova'da rol alan Furkan Palalı, bakıma girdi. Yakışıklı oyuncu, yeni sezon öncesi ünlülerin kuaförü Adem Terzi'nin yolunu tuttu. Palalı, kuaförden çektiği bu pozunu "Önce Adem Terzi sonra set" notu düşerek paylaştı. Yakışıklı oyuncu, "Herkes saçlarımı sordu. Merakınızı gidermek istedim" dedi.

YASMİN'DEN YENİ PROJE
Yasmin Erbil, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Yeni sezonda bir dizi ile ekranlara geleceğinin müjdesini veren Yasmin Erbil, oyunculuk alanında ilerlemek istediğini söyledi.

VALERON GELİYOR
Mykonos'un
en popüler adreslerinden Scorpios'un Resident DJ'i Valeron, yarın Galia Bodrum'da müzikseverlerle buluşacak. Hakan Tunçelli ve Kahraman Altınkaya'nın sahibi olduğu Galia, yıldızları Bodrum'da ağırlamaya devam edecek.