Nagihan Karadere, Nuri Alço ve Faik Öztürk bir araya geldi! O sözler ‘Aman Safiye Soyman duymasın’ dedirtti

Nagihan Karadere, Nuri Alço ve Faik Öztürk, önceki gün CNR Expo Fuar Merkezi’nde Mobilya Fuarı’na katıldı. İşte haberin detayları ve 5 Ağustos tarihli Takvim Gazetesi'nin magazin sayfalarından derlediğimiz diğer haberler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2021 Güncelleme 05 Ağustos 2021, 06:59
Nagihan Karadere, Nuri Alço ve Faik Öztürk bir araya geldi! O sözler ‘Aman Safiye Soyman duymasın’ dedirtti

İÇİNDEKİLER

Nagihan Karadere, Nuri Alço ve Faik Öztürk, önceki gün CNR Expo Fuar Merkezi'nde Mobilya Fuarı'na katıldı. Üçlü burada dostlarının firması olan Milano Life Yatak'ın mobilya standını ziyaret etti. "Bende Safiye'ye yatak alacaktım ama 130 kiloyu kaldıracak yatak lazım" diyen Öztürk, Soyman'a gönderme yaptı. Daha sonra Nuri Alço ile yatağa uzanan Öztürk'ün "Araya minder alabilir miyiz?" demesi herkesi güldürdü.

ÇİFTE MUTLULUK
Popçu Berkay, önceki gün
sevimli kızları Arya ve Zeynep Mira ile birlikte bu pozunu paylaştı. Berkay'ın kızlarıyla olan mutluluğu "Maşallah" dedirtti.

İŞARET DİLİYLE KONSER
Turkcell Vadi Açıkhava'da Türkiye'de ilk kez bir rap konserinde işaret dili ile çeviri yapıldı. Konserde Anıl Piyancı, Sansar Salvo ve Ceza sahne aldı.

ŞEKER ÇİFT
Aslı Turanlı, önceki gün sevgilisi Besim Çırak ile Zorlu AVM'de görüntülendi. Sevgililer, alışveriş sonrasında metro katında bulunan 'Haribo' standından şekerleme ve çikolata alarak AVM'den ayrıldı.

FATİH'E NAZAR KAÇ YAZAR?
Bayhan Prodüksiyon Organizasyonu'yla "Harbiye Yıldızlar Geçidi" konser serisinde önceki akşam Fatih Ürek sahnedeydi. Şarkıcı, Tanju Babacan imzalı özel tasarım dört kostüm giydi. İlk kez Harbiye Açıkhava sahnesine çıkan Ürek'in nazar boncuklu kostümü çok beğenildi.

ESRA'DAN YEMEK VAKTİ
Oyuncu Esra Sönmezer, önceki gün evinin bulunduğu Göktürk'te güvercinleri beslerken görüntülendi. Sönmezer, "Hayvanları beslemek ve doğaya sahip çıkmak görevimiz" diye konuştu.

HANDE'DEN SÜRPRİZ KARAR
Oyunculuk kariyerinde zirveye çıkan Hande Erçel, setlere ara verme kararı aldı. 27 yaşındaki güzel oyuncu, "Kendime yeni beceriler kazandırmak, farklı deneyimler yaşamak istediğim bir dönemdeyim" diyerek kararını açıkladı.