Marmaris yanarken onlar 'buz' peşinde! Saadet Işıl Aksoy, 'Yangın fırsatçılarına' isyan etti

Marmaris’te halkla birikte mücadele eden Saadet Işıl Aksoy, ‘Yangın fırsatçılarına’ isyan etti. Bir yapı markete giden oyuncu, “Geliş fiyatına verir misiniz?” diye sordu. Aldığı “Pazar günü market açmışız veremeyiz” cevabıyla yıkılan Aksoy’un içi sızladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ağustos 2021 Güncelleme 03 Ağustos 2021, 09:54
Marmaris yanarken onlar ’buz’ peşinde! Saadet Işıl Aksoy, ’Yangın fırsatçılarına’ isyan etti

İÇİNDEKİLER

Marmaris'teki yazlığında tatilde olan Saadet Işıl Aksoy, önceki gün yangın fırsatçısı esnafa isyan etti.

Halkla birlikte elinden gelen mücadeleyi veren oyuncu Pazar günü bir yapı markete giderek yangını söndürmek için gerekli teçhizatlardan almak istedi.

Herkesin dayanışma içinde olduğunu gören güzel oyuncu, markette "Çok malzeme lazım. Yardım için alacağım, geliş fiyatından verebilir misiniz?" diye sordu.

Ancak Saadet Işıl Aksoy, sorduğuna bin pişman oldu.

"DAR BEYİNLİ İNSANLAR"
"Biz pazar günü market açmışız. O kadarını da yapamayız" cevabı alan oyuncu şu sözlerle isyan etti:

"Eczacılar kendi imkanlarıyla yanık kremi topluyor. Halk dört bir koldan bir şeyler yapmaya çalışıyor. Marketten gelen utanmaz cevaba bak! Siz korkunç insanlarsınız. Bu esnaftan kesinlikle alışveriş yapılmamalı. Arkadaşım bu malları neden istiyoruz? Yangını söndürüp senin dükkanın yanmasın diye. Bugün o dağ yanıyorsa, yarın senin dükkanın öbürünün tarlası yanacak. Ancak bunları anlamayacak kadar küçük dar beyinli insanlar var."

RESTORANLAR BUZ PEŞİNDE


Gözyaşlarıyla isyanını dile getiren Saadet Işıl Aksoy, "Buz almaya gidiyoruz öbür taraftan restoranlardan insanlar gelmiş akşam servis edeceği buzu almaya çalışıyorlar. Şehrin yanıyor iki gün sonra senin kebapçına gelip yakacak" diyerek sitem etti.