Ebru Şallı ile eşi Uğur Akkuş, huzuru Bodrum'da buldu

Ebru Şallı ile eşi Uğur Akkuş, huzuru Bodrum'da buldu. Önceki gün Torba açıklarında demirli teknelerinde görüntülenen ikili, gün boyu mutluluk tablosu çizdi. Şallı ile Akkuş, gün batımını da teknenin arka kısmından izleyerek romantik anlar yaşadı. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 25 Temmuz tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2021 Güncelleme 26 Temmuz 2021, 16:18
Ebru Şallı ile eşi Uğur Akkuş, huzuru Bodrum’da buldu

İÇİNDEKİLER

Ebru Şallı ile eşi Uğur Akkuş, huzuru Bodrum'da buldu. Önceki gün Torba açıklarında demirli teknelerinde görüntülenen ikili, gün boyu mutluluk tablosu çizdi.

Şallı ile Akkuş, gün batımını da teknenin arka kısmından izleyerek romantik anlar yaşadı. Doğan SAVAŞ.

BİR BUKET TEBESSÜM
Sunucu Buket
Aydın'ın kız arkadaşlarıyla çıktığı Bodrum tatili tam gaz devam ediyor. Önceki gün Yalıkavak Moon Beach'te görüntülenen Aydın, güzelliği ve sempatikliğiyle tüm bakışları üzerine topladı. Doğan SAVAŞ.

İREM'DEN SİTEM VAR
Popçu İrem Derici,
önceki gün İstinyePark'taydı. Geçtiğimiz hafta tatil yaptığı Çeşme'de hastalanan ve serum takılı fotoğrafları haber olan Derici, "Beni bir öldüremediniz" diyerek sitem etti.

DATÇA'YI SALLADI
Erol
Evgin, "Yine de Güzeldir Yaşamak" isimli konser serisine Kerki Solfej'in düzenlediği turneyle start verdi. Evgin, Datça Açıkhava Tiyatrosu'nda müzik ziyafeti çekti.

TATİL BAŞLASIN
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu
, tatil için Bodrum'u seçti. Önceki gün Yalıkavak Marina'da görüntülenen sevgililer, "Tatil başladı, mutluyuz" dedi.

GİZLİSİ SAKLISI KALMADI
Adını iş adamı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı ilişkiyle duyuran Petek Ertüre, aşk hayatındaki sessizliğini bozdu. Ağaoğlu'ndan Ali Ege isminde bir oğlu olan Petek Ertüre, kalbini iş adamı Serdar Oral'a kaptırmıştı. Uzun süredir aşklarını gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren ikili, önceki gün Bodrum'da ortaya çıktı. Ertüre ve Oral, katıldıkları bir davette objektiflere poz vererek, "Artık gizlimiz saklımız yok" mesajı verdi.

BALAYI NEŞESİ
Popçu Zeynep Bastık,
eşiyle fotoğraf paylaşmaya doyamıyor. 2 hafta önce Alaçatı'da menajeri olan Tolga Akış'la evlenen Bastık, önceki gün havuzun içindeki bu neşeli pozunu takipçileriyle paylaştı.

KUMRAL ERKEK BULUNDU!
Merve Boluğur,
önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. 'Aradığım kumral erkeği buldum' diyen oyuncu konuya şöyle açıklık getirdi: "Youtube kanalım için son derece eğlenceli bir skeç çektik. Kılıktan kılığa girdim."

İDDİALI DÖNÜŞ
Eğlence
tutkunlarının müdavimi olduğu Ziyade Fasıl, yenilenen iç mekânı ve menüsüyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Kozyatağı Hilton Oteli'nin içinde yer alan mekan, hem lezzetleri hem de eğlencesiyle iddiasını ortaya koymaya devam ediyor.

GİZEM'DE CİDDİYET SIFIR
Gizem Karaca, sosyal medyada renkli paylaşımlarına devam ediyor. Tatilde olan güzel oyuncu, önceki gün bu pozunu paylaştı. Renkli karenin altına "Bir ciddi dur dimi fotoğraf çekilirken" notu düşen Gizem Karaca'ya, "Sana gülmek yakışıyor", "Sen gülünce güzelsin" iltifatları yapıldı.

HAVUZ CİDDİYETİ
Renkli
fotoğrafları ve videolarıyla Instagram'da merakla takip edilen Larissa-Burak Gacemer çifti, önceki gün aşk dolu bu poza imza attı. Akşam güneşinde havuz keyfi yapan ikiliye, "Hep mutlu olun" yorumları geldi.

ŞENDİR'İN PEMBE TUTKUSU
Bodrum
aşığı olan Burcu Şendir, önceki gün bu karesini Instagram'da paylaştı. Lüks marka kıyafetleriyle bilinen Şendir, pembelere büründü. Sosyetik güzelin pozu büyük beğeni topladı.