Ebru Şahin ve basketbolcu sevgilisi Cedi Osman'ın Afrika tatili devam ediyor

Oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’ın Afrika tatili devam ediyor. Şahin, önceki gün bu renkli pozlarıyla mutluluktan uçuyordu. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 18 Temmuz tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2021 Güncelleme 18 Temmuz 2021, 06:58
Ebru Şahin ve basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’ın Afrika tatili devam ediyor

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu sevgilisi Cedi Osman'ın Afrika tatili devam ediyor. Şahin, önceki gün bu renkli pozlarıyla mutluluktan uçuyordu.

BİR GARİP İLİŞKİ
Skandal
aşklarıyla gündemden düşmeyen Şevval Şahin ve Marcus Aral, "Pes" dedirtiyor. Birbirleri hakkında ağır sözler söyleyen ikiliden Şahin, Marcus'a "100 metreden fazla yaklaşmama" cezası verdirmişti. Ancak ikili, önceki gün barışmalarını ilan etti.

10 NUMARA KUTLAMA
Yasemin Özilhan, eşi İzzet Özilhan ile evliliklerinin 10. yıl dönümünü kutladı. Yasemin Hanım, Instagram'dan paylaştığı eşiyle birlikte pozlarının altına "10. yılımız kutlu olsun. Seninle daha nice anı biriktirmeye..." notu düştü.

ÖZGE CİLT BAKIMINDA
Oyuncu Özge Özpirinçci, sosyal medyayı şenlendirdi. 6 yıldır birlikte olduğu Burak Yamantürk'le ilişkisinden anne olmak için gün sayan Özpirinçci, köpeğinin yüzünü yaladığı anları Instagram'da paylaştı. Altına "Cilt bakımı önemli" notunu düşen oyuncu, herkesi güldürdü.

ELBİSTAN'DA BAYRAM
Ünlü
isimler Elbistan'a çıkartma yapmaya hazırlanıyor. 7 ünlü sanatçının sahne alacağı Elbistan Festivali, Cem Adrian konseriyle start alacak. 26 Temmuz'da başlayacak festivalde sırasıyla Mehmet Erdem, Yusuf Güney, Ali Kınık, Irmak Arıcı, Oğuz Aksaç ve Haluk Levent sahneye çıkacak.

İSTANBUL ONA KALDI
Burcu Esmersoy,
önceki gün İstinyePark'ta objektiflere yansıdı. Güzel sunucu boşalan İstanbul'da rahat rahat gezerek alışveriş turu yaptı.

KIRMIZI EDA
Sempatik
oyuncu Eda Ece, tatiline ara vermeden devam ediyor. Ece'nin önceki gün paylaştığı bu pozunda kıpkırmızı hali dikkat çekti.

KAŞ BAKIMI
Özge Ulusoy, bayram öncesi bakıma girdi. Ünlü model, önceki gün kaş bakımı yaptığı anlarını sosyal medyada paylaştı.