Naz Elmas'tan aşı çağrısı | 17 Temmuz magazin haberleri

Oyuncu Naz Elmas "Herkes mutlaka aşı olmalı. Kendini düşünmüyorsan toplumu düşünmek zorundasın" dedi. İşte haberin detayları ve 17 Temmuz tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2021 Güncelleme 17 Temmuz 2021, 07:00
Naz Elmas’tan aşı çağrısı | 17 Temmuz magazin haberleri

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Naz Elmas, aşı sırası gelir gelmez soluğu İstanbul'da aldı. İlk aşısını olan Elmas, "Herkes mutlaka aşı olmalı. Kendini düşünmüyorsan toplumu düşünmek zorundasın" dedi.



MODA ŞOVU BAŞLADI
Kim Kardashian, Miranda Kerr, Jennifer Lopez ve Cameron Diaz gibi birçok ünlünün tercih ettiği plaj giyim markası Moeva; 2021 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu tanıttı.

Mandarin Oriental Bodrum'daki davete sosyetikler akın etti. Markanın kurucuları Yağmur Zırh, Burcu Tanman ve Damla Zırh, yaz alışverişi konusunda davetlilere ipuçları verdi...



VIP BULUŞMA
MÜCEVHER markası Shiphra, Bodrum Lucca'da özel bir davetle yeni koleksiyonunu tanıttı. Markanın kurucusu Victoria Danilova'nın ev sahipliğinde gerçekleşen davette, dünya jet sosyetesi bir araya geldi.

Gecede Avrupa, Rusya ve Azerbaycan misafirlerinin yanı sıra Türk sosyetesinin tanınmış isimleri de yer aldı. Dünyaca ünlü şarkıcı Ishtar Alabina'nın sahne aldığı gecede misafirlere özel menü hazırlandı.




SUSHI KEYFİ
Son dönemde verdiği kilolarla formuna kavuşan İrem Derici, tatil için Çeşme'nin yolunu tuttu. Plajda Sushi keyfi yapan güzel şarkıcı, lahmacun yiyenlere nispet yaptı.