Sergen Yalçın, cömertlikte de şampiyonluğa oynuyor: 22'lik sevgilisi Lisaveti Karibskaya'ya tektaş aldı

Sergen Yalçın, cömertlikte de şampiyonluğa oynuyor. Ünlü teknik direktör, 22 yaşındaki Ukranyalı sevgilisi Lisaveti Karibskaya’ya tektaş yüzük hediye etti. Ukranyalı model, kedileri bahane edip tektaş yüzüğüyle hava attı.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Sergen Yalçın, cömertlikte de şampiyonluğa oynuyor: 22'lik sevgilisi Lisaveti Karibskaya'ya tektaş aldı

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ı şampiyon yaparak büyük bir başarıya imza atan Sergen Yalçın, çapkınlıkta da zirveye oynuyor.

Sergen Yalçın, cömertlikte de şampiyonluğa oynuyor: 22'lik sevgilisi Lisaveti Karibskaya'ya tektaş aldı-1

48 yaşındaki teknik direktörün kalbini 22 yaşındaki Ukranyalı model Lisaveti Karibskaya'ya kaptırdığını ilk Takvim ortaya çıkarmıştı.

Sergen Yalçın, cömertlikte de şampiyonluğa oynuyor: 22'lik sevgilisi Lisaveti Karibskaya'ya tektaş aldı-2

KEDİ BAHANE
Bu aşk haberinden sonra sevgilisiyle birlikte çıktığı Çeşme tatilinde objektiflere takılan Yalçın, geçtiğimiz haftalarda Karibskaya'nın memleketine gitmişti. Buraya eli boş gitmeyen ünlü teknik adamın Karibskaya'ya yüzük hediye ettiği öğrenildi. Ünlü model de önceki gün taktığı tektaşıyla Instagram'da şov yaptı.

Sergen Yalçın, cömertlikte de şampiyonluğa oynuyor: 22'lik sevgilisi Lisaveti Karibskaya'ya tektaş aldı-3

Yavru kedileri sevme bahanesiyle video çeken Lisaveti Karibskaya, tektaşını gösterebilmek için adeta gözlere soktu. Güzel modelin mutluluğu yüzüne yansımıştı. Bu arada Sergen Yalçın'ın sevgilisine aldığı tek taşın fiyatının 25 bin lira civarında olduğu öğrenildi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler