Gökçe Bahadır, Bodrum tatilinde denize doydu | 11 Temmuz magazin haberleri

Gökçe Bahadır, önceki gün Bodrum Yalıkavak'ta kaldığı otelin beach'inde görüntülendi. Bütün gün denizin içinden çıkmayan oyuncuyu görenler "Deniz kızı Gökçe" yorumu yaptı. İşte haberin detayları ve 11 Temmuz tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2021 Güncelleme 11 Temmuz 2021, 07:00
Gökçe Bahadır, Bodrum tatilinde denize doydu | 11 Temmuz magazin haberleri

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Gökçe Bahadır, Bodrum tatilinde denize doydu. Bahadır, önceki gün Yalıkavak'ta kaldığı otelin beach'inde görüntülendi. Bütün gün denizin içinden çıkmayan oyuncuyu görenler "Deniz kızı Gökçe" yorumu yaptı.



39 yaşındaki Bahadır, fit haliyle de dikkat çekti. (DOĞAN SAVAŞ)


TATİLDE ÇİÇEK AÇTI
Dilan Çiçek Deniz, yeni sevgilisi İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile Bodrum tatiline devam ediyor. Güzel oyuncu, önceki gün de enerjik haliyle "Aşk Dilan'a yaradı" dedirtti.


YILDIZLI START
Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi Konserleri Yıldız Tilbe ile başladı. Kırmızı kıyafetiyle beğeni toplayan Yıldız Tilbe, "Çok özledik sahnede olmayı. Ayrılığın her türlüsü kötü. Allah bir daha ayırmasın" dedi.


KUCAK DOLUSU HUZUR
Engin Altan Düzyatan, önceki gün oğlunu kucağına alıp uyuttu. O anları sosyal medyadan paylaşan oyuncu, "Kucak dolusu mutluluk" dedirtti.


HABABAM FARK ATTI
Geçtiğimiz hafta vizyona giren Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, 4 yerli film arasında en çok izlenen yapım oldu. Hann Yapım etiketiyle çıkan film, seyirciden tam not aldı.

Filmin çekimleri Kıbrıs'ın eşsiz manzarasında 4 haftada tamamlandı. Filmde Altan Erkekli, Yusuf Çim, Deniz Akkaya, Hakan Meriçliler ve Chloe Loughnan gibi oyuncular yer aldı.


25 YIL SONRA 'HADİ YARİM' DEDİ
Sevilen şarkıcı Çağla, teknolojik çağa ayak uydurdu. 25 yıl önce 'Of Aman Nalan'ın okuduğu "Hadi Yarim" şarkısını 2 yeni sound ile vitrine sunan Çağla, büyük beğeni topladı.


15 BİN TL SUYA GİTTİ
Şarkıcı Esra Balamir önceki gün arkadaşları ile Kuruçeşme Pop house isimli mekandaydı. Arkadaşları ile selfie çekmek isteyen Esra Balamir, elindeki 15 bin liralık telefonunu denize düşürdü.


BURAK'IN BAŞARI HİKAYESİ
Burak Başar, esnaflık yaparken müzik tutkusunun peşinden gitti. "Yaz Bitti", "Yoruldum", "Zemheri" ve "Her Şey Yalan" single'larıyla adından söz ettiren genç sanatçı, şimdilerde "Liman" adlı yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.


GÜZEL MANZARA
Oyuncu Derya Şensoy, sosyal medyadan renkli paylaşımlarına devam ediyor. Şensoy, önceki gün de ayçiçeği tarlasından bu pozu verdi. Sarışın oyuncuya, "Sen de bizim ayçiçeğimizsin" yorumları yapıldı.


HEM YÜRÜDÜ HEM SÖYLEDİ
Bartınlı tasarımcı Özkan Kalafat'ın "Reflection" isimli defilesi gerçekleşti. Podyumda yürüyen ünlü manken, Ece Gürsel, defile sonrasında da mikrofonu alıp 'Vur kalbimden' adlı yeni şarkısını seslendirdi.