Ece Sükan, Merarica Urban Couture markasının Capsule Koleksiyonu için objektif karşısına geçti

Ünlü oyuncu Ece Sükan, Merarica Urban Couture markasının Capsule Koleksiyonu için objektif karşısına geçti. Markanın yaratıcısı Merve Üründül, "Ece, cool tarzıyla yakından takip ettiğimiz, ikonik biri. Markamı kurarken de giydirmeyi hayal ettiğim kişiydi" dedi. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 10 Temmuz tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2021 Güncelleme 10 Temmuz 2021, 06:52
Ece Sükan, Merarica Urban Couture markasının Capsule Koleksiyonu için objektif karşısına geçti

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Ece Sükan, Merarica Urban Couture markasının Capsule Koleksiyonu için objektif karşısına geçti. Markanın yaratıcısı Merve Üründül, "Ece, cool tarzıyla yakından takip ettiğimiz, ikonik biri. Markamı kurarken de giydirmeyi hayal ettiğim kişiydi" dedi.

BERKAY KARNAVALI
Sevilen popçu Berkay yeni şarkısı "Karnaval" ile yaz sürprizi yaptı. Konserlerine başlayacak olan Berkay, "Karnaval"ın çıkışıyla yaz sezonunda toplam 50 bin km'den fazla yol gidip 300 bin hayranıyla buluşacak.

SEÇİL'E ÖZLEM CHLOE'YE SİTEM
Serdar Ortaç, önceki gece Kozyatağı Mon Amour'da sahne aldı. Sahne öncesi soruları yanıtlayan Ortaç, eski sevgilisi Seçil Gür için, "Kendisini özlüyorum. Güzel bir ilişkimiz oldu" dedi. Şarkıcı, eski eşi Chloe Loughnan sorulunca da "Bana dava açtı. Hiç beklemezdim. Ne alacak evdeki kanepeyi mi?" diyerek sitem etti. Aydın HAMZA.

GÜLŞEN GÜMBÜR GÜMBÜR
Konserlere
başlayan Gülşen, önceki gün Baltalimanı'nda objektiflere takıldı. Şu sıralar çok sıkı çalıştığını söyleyen Gülşen, "Yeni şarkılarla gümbür gümbür geliyorum" diyerek sevenlerine müjde verdi.

AŞK DENİZİ
Ünlü
oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in aşk hayatındaki hıza yetişilemiyor. Önceki gün Bodrum'da bir derginin açılışına katılan oyuncu, yeni aşkıyla görüntülendi. İrlandalı yönetmen Thor Seavarsson ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu, sevgilisiyle deniz keyfi yaptı. Doğan SAVAŞ.

TATİL KATALOĞU
Güzel oyuncu Hatice Şendil, tatilden yaptığı renkli paylaşımlarla büyük beğeni topluyor. 37 yaşındaki Şendil, önceki gün de deniz kenarından bu pozunu paylaştı. Şık kıyafetiyle dikkat çeken oyuncuya, "Katalog çekiminden fırlamış gibisin" iltifatları yapıldı. Doğan SAVAŞ.

KİTAP KURDU
Oyuncu Özgü Kaya, tatilde de kitap tutkusundan vazgeçmiyor. Önceki akşam gün batımında lüks teknede kitap okuyan Kaya, bu renkli pozuna, "En sevdiğim anlardan biri" notu düştü. Doğan SAVAŞ.

SON DURAK SALDA GÖLÜ
Pervin Ersoy'un yürüttüğü 'Her Şehri Ünlülerle Geziyoruz' projesinin son adresi Burdur oldu. Seyahatte Pervin Ersoy ve Bilge Kuru'ya Sümer Ezgü, Seray Sever ve Osman Yeşilbaş gibi isimler de eşlik etti. Grup, Salda Gölü'nde renkli pozlar verdi.

MANSUR ARK'TAN YOKLAMA
Doksanlı
yılların sevilen ismi Mansur Ark, Türkbükü'ndeki Borsa On The Beach'te sahne aldı. Ark, misafirlere "İyice bronzlaşın yaz sonu yoklama yapacağım" diyerek güldürdü.