Ebru Yaşar, normalleşme sonrası ilk konserini Sahne Diyarbakır adlı mekanda verdi

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, normalleşme sonrası ilk konserini Sahne Diyarbakır adlı mekanda verdi. Bin 500 kişiye şarkılarını söyleyen Yaşar, Diyarbakırlılar'ı mest ederken, "Sahnelere geri dönmek inanılmaz" dedi. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 8 Temmuz tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2021 Güncelleme 08 Temmuz 2021, 06:59
Ebru Yaşar, normalleşme sonrası ilk konserini Sahne Diyarbakır adlı mekanda verdi

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, normalleşme sonrası ilk konserini Sahne Diyarbakır adlı mekanda verdi. Bin 500 kişiye şarkılarını söyleyen Yaşar, Diyarbakırlılar'ı mest ederken, "Sahnelere geri dönmek inanılmaz" dedi.

MİLYONLUK BAŞARI
Tunacan Tuna, "Fena Karıştım" şarkısı ile beğeni topladı. YouTube'da yayınlanan klibiyle de 1 milyon barajını aştı.

KAPISINDA ZİL BİLE YOK
Oyuncu Tuvana Türkay, Women's
Style Türkiye dergisinin Temmuz sayısına röportaj verdi. Zamansız uyandırılmaya asla tahammül edemediğini söyleyen Tuvana Türkay, "Sırf bu sebeple evimin zili dahi yoktur, söktürdüm" dedi.

STRESİNİ AT IYOR
Miss Turkey 2019 birincisi Simay Rasimoğlu, binicilikte de oldukça iddialı. Ata binerek günlük yaşamın stresini attığını söyleyen tescilli güzel, "At üzerinde tarif edilemez duygular yaşıyorum. Stresimi alıyor ve pozitif düşünmemi sağlıyor" dedi.

HAVUZ SOHBETİ
Sosyetik Ayşe Kucuroğlu ve Bennu Gerede, Çeşme tatillerine devam ediyorlar. İki güzel, önceki gün kaldıkları otelin havuz başında koyu bir sohbete daldı. Gerede ve Kucuroğlu, havuz selfie'si yapmayı ihmal etmedi.

GÜNEŞ KORKUSU
Sosyal
medyanın en renkli isimlerinden Dilara Öztunç, önceki gün sevimli köpeğiyle bu pozunu paylaştı. Beyaz teniyle güneşten korunmaya çalışan güzel oyuncunun, şemsiyeli tedbir aldığı görüldü.