Azra Akın, eşi Atakan Koru ve oğlu Demir ile Bodrum'da tatiline devam ediyor

Dünya güzeli Azra Akın, eşi Atakan Koru ve oğlu Demir ile Bodrum’da tatiline devam ediyor. Güzel oyuncu, önceki gün halk plajında tatilin keyfini çıkardı. İşte muhabirimiz Doğan Savaş'ın sizler için Bodrum'dan hazırladığı haberler.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2021 Güncelleme 08 Temmuz 2021, 06:59
Azra Akın, eşi Atakan Koru ve oğlu Demir ile Bodrum’da tatiline devam ediyor

İÇİNDEKİLER

Bütün ünlüler pahalı beach'ler ve lüks teknelerde tatil yaparken dünya güzelimiz Azra Akın, halk plajına giderek mütevazılığını konuşturdu.

Akın önceki gün Bodrum'daydı. Güzel oyuncu, eşi Atakan Koru ve oğlu Demir'le birlikte Ortakent'te bir halk plajındaydı.

Diğer şöhretler gibi kapris yapmayan Azra Akın, halkla birlikte tatilin keyfini çıkardı. Akın'ı görenler, "Hem kendi hem kalbi güzel" yorumu yaptı.

UÇTU UÇTU BADE UÇTU
Oyuncu Bade İşcil,
oğlu Azur'la birlikte Bodrum'da objektiflere takıldı.

Yalıkavak'ta keyif yapan İşçil, adeta denize atlama şovu yaptı. İşçil, ilk önce balıklama daldı. Oyuncu, ardından bombalama stili denedi. Son olarak oğlu Azur'la çivileme stili kendisini denize bıraktı.

KARAN TATİLE BAŞLADI
Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'ın Osman Bey'i Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Önceki gün Milas Havalimanı'ndan çıkarken görüntülenen çiftin keyfi yerindeydi. Özçivit, "Şuan Bodrum'dayız ama rotamız değişebilir" dedi.

YEŞİLLERE BÜRÜNDÜ
Yaz aylarını ailesiyle birlikte Bodrum'daki evinde geçiren Pelin Karahan, önceki gün Yalıkavak'ta bir beach'te görüntülendi. Plaj kıyafetleriyle yeşile bürünen güzel oyuncu, denize girmek yerine gün boyunca şezlongta uzanarak dinlendi.