Hande Ataizi sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Bodrum'da görüntülendi

Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Havuzdan çıkarken birbirlerini havluyla kurulayan aşıkların romantik halleri ise gözlerden kaçmadı. İşte haberin detayları ve sizler için derlediğimiz diğer magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2021 Güncelleme 07 Temmuz 2021, 15:12
Hande Ataizi sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Bodrum’da görüntülendi

İÇİNDEKİLER

Başarılı oyuncu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile önceki gün Bodrum Gündoğan'daki Baia Otel'de görüntülendi. Havuz başında genç sevgilisini öpücüklere boğan Ataizi, beyaz mayosuyla ise dikkatleri üzerine çekti.



Öte yandan havuzdan çıkarken birbirlerini havluyla kurulayan aşıkların romantik halleri ise gözlerden kaçmadı.


48'lik Ataizi, 27 yaşındaki sevgilisiyle aşka geldi.


DENİZ KEYFİ
Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Pınar Sabancı, önceki gün evinin iskelesinde görüntülendi. Denizin ve güneşin tadını çıkardı. Ancak sahile çıktığında panik halinde havlusuna sarıldı.


FETHİYE AŞIKLARI
Sosyetenin önde gelen isimlerinden Ender Mermerci, Fethiye'ye gitti. Ölüdeniz'deki Hillside Otel'de görüntülendi. Kendisine sevgilisi de eşlik etti. İkili bol bol güneşlendi. Daha sonra yemeğe geçti.


GÖRÜNMEZ TEHLİKE
Türkbükü'nde bot ve tekne trafiği patladı. Tatilciler denizde zor anlar yaşadı. Bir kadın ise hız motorlarının arasında kaldı. Son anda fark edilen kadın, ölümden döndü. Vatandaşlar "Denizde rahat rahat yüzemiyoruz" dedi.