Birce Akalay mimar sevgilisi Erdem Hamza'yla ilk kez görüntülendi | 7 Haziran magazin haberleri

Birce Akalay Haziran ayında aşk yaşamaya başladığı mimar sevgilisi Erdem Hamza'yla ilk kez görüntülendi. Akalay ile sevgilisinin romantik hali dikkat çekti. İşte haberin detayları ve sizler için derlediğimiz diğer magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2021 Güncelleme 07 Temmuz 2021, 06:59
Birce Akalay mimar sevgilisi Erdem Hamza’yla ilk kez görüntülendi | 7 Haziran magazin haberleri

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Birce Akalay Haziran ayında aşk yaşamaya başladığı mimar sevgilisi Erdem Hamza'yla ilk kez görüntülendi.

Taze aşıklar dün gece Asmalımescit'te bir mekanda eğlendi. Ünlü oyucu mekan çıkışı kendisini bekleyen gazetecileri görünce panikledi.


Yeni ilişkisi için "O konuları konuşmayalım" dedi. Aracına binip mekandan uzaklaştı.


Birce Akalay ile sevgilisinin romantik hali dikkat çekti.

Akalay'ın yeni aşkı ünlüler dünyasından değil.


HAYALİ GERÇEKLEŞTİ
Şarkıcı Melek Mosso, Denizli Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Mosso, "Çocukken, burada çimlerde oturup konserleri dinlerdim. Şarkı söyleyeceğim günlerin hayalini kurardım. Şimdi burada karşınızdayım ve çok mutluyum" diye konuştu.


ÇAY MOLASI!
Ekranların başarılı oyuncusu Yetkin Dikinciler, önceki gün Cihangir'deydi. Kalabalık arkadaş grubu ile bir mekanda oturan oyuncu, kendisini görüntüleyen muhabirlere poz verdi. Keyifli haliyle dikkat çeken Dikinciler, "Hepimiz böyle dost masalarına hasret kaldık. Önlemlerimizi alarak çay molası verdik" dedi.


TUĞBA 'DİNLE' DEDİ
Ünlü şarkıcı Tuğba Özay, Kibariye ile özdeşleşen Dinle adlı şarkıya yeniden ses verdi. Sözü Oktay Ülkügüner'e bestesi Kadir Tapucu'ya ait şarkının klibini Erkan Nas çekti. Özay, "Küçükken aynanın karşısına geçip bu şarkıyı söylerdim. Şimdi albüm için stüdyoda seslendirdim. Çok mutluyum" diye konuştu.


İSTANBUL'A DÖNDÜ
Arabeskin ünlü sesi Cengiz Kurtoğlu geçtiğimiz günlerde Aqua Florya AVM'de objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kurtoğlu, "1,5 senedir pandemi dolayısı ile Silivri'de yaşıyordum. Normalleşmeye geçtik konserlerim başladı. Artık İstanbul'a döndüm normal hayatımıza devam ediyoruz" dedi.



ALIŞVERİŞ TURU
Cemiyet hayatının önemli isimlerinden Banu Çarmıklı, İstinyePark'da alışveriş turu yaptı. Salgına karşı maske ve mesafe kuralını uyguladı. Kısa sürede alışverişini tamamlayıp İstinyePark'tan ayrıldı.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN