Seren Serengil, safra kesesi ameliyatı öncesi herkese seslendi

Mide ameliyatı uğruna büyük sağlık sorunları yaşayan Seren Serengil, safra kesesi ameliyatı öncesi şöyle dedi: "Savaşıp kilo alıp iyileşip Allah'in bana verdiği güzel yaşamımı uzatmak için elimden geleni yapacağım." İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 10 Haziran tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Haziran 2021 Güncelleme 10 Haziran 2021, 07:00
Seren Serengil, safra kesesi ameliyatı öncesi herkese seslendi

İÇİNDEKİLER

Mide ameliyatı uğruna büyük sağlık sorunları yaşayan Seren Serengil, safra kesesi ameliyatı öncesi şöyle dedi: "Savaşıp kilo alıp iyileşip Allah'in bana verdiği güzel yaşamımı uzatmak için elimden geleni yapacağım."

BOYUNU GEÇTİ
Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun ve oğlu Ali Sadi Erbil, önceki gün Etiler Akmerkez'de görüntülendi. 14 yaşındaki Ali Sadi'nin şimdiden annesinin boyunu geçmesi dikkatlerden kaçmadı.

GÖRMEDEN İNANMAM
24 yıllık evli çift Kibariye ile Ali Küçükbalçık, yine ihanet iddialarıyla gündemde. Ünlü sanatçının, kendisinden 19 yaş küçük eşinin geçtiğimiz günlerde tatil yaptığı otelde bir kadınla el ele yürürken görüntüleri ortaya çıktı.Gözlerin çevrildiği Kibariye, "Ben gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır. Günaha giremem. Gözümle görürsem, öyle inanırım. Görüntülerdeki o mu, bilmiyorum. Görüntüler çok net değil, bilemiyorum" yorumuyla şaşırttı.

ÇAY KEYFİ!
Bir süre önce Instagram dünyasına giriş yapan Engin Akyürek, sosyal medyaya çabuk alıştı. Yakışıklı oyuncu, çay keyfi yaparken çekilen karesine "Çay içtiğiniz cümleleriniz olsun" notu yazdı. Akyürek'in paylaşımı, kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

EKRANA DÖNÜŞ YOK
Bir dönem ekranların aranılan yüzlerinden olan Zeynep Tokuş Yılmaztürk, önceki gün Etiler Akmerkez'de alışverişteydi. Yeniden ekrana dönmeyeceğini söyleyen Tokuş, "Ben emekli oldum. Artık hayatımda yoga var" dedi.

YENİ ŞARKI MÜJDESİ
İlk şarkısı 'Duvar' ile büyük ilgi gören ve başarı sağlayan Safir, ikinci teklisinin müjdesini verdi. Güzel şarkıcının 'Yolsuz Kaldık' isimli şarkısı, müzik severlerle buluştu.

BOZBURUN'A CANSUYU!
Ekranların
güzel oyuncusu Cansu Dere, geleneğini bozmadı. Dere, her yaz olduğu gibi soluğu yine Marmaris'te aldı. Yakın dostlarıyla gittiği Bozburun'da böyle poz veren Cansu Dere'nin renkli bikinisiyle pozuna beğeni ve yorum yağdı.

SARI PAPATYA
Ailesiyle
Bodrum'da tatilde olan Aslıhan Tandoğan'ın sarı çizgili plaj kombiniyle verdiği poza "Sarı papatya" yorumu yağdı.

ISSIZ KADIN
Sosyetik Burcu Şendir
, tatil rotasını şimdi de Fethiye'ye çevirdi. Şendir, ıssız bir koyda kurulu butik otelde denizin keyfini sürüyor.

TÜRKİYE ATAĞI
Dünyaca
ünlü mücevher markası Bvlgari, son iki yıldır Türkiye'de artan satış grafiği üzerine atılım üzerine atılım yaptı. Önce Serenay Sarıkaya ile anlaşıp ilk kez Türk bir marka yüzü seçen firma, Capri, Mikonos, St. Tropez, İbiza ve Dubai gibi gözde tatil destinasyonlarıylarıyla birlikte Bodrum'da da yepyeni yazlık mağazasını açtı. Yalıkavak Marina'da kapılarını açan mağaza, Türkiye'deki ikinci Bvlgari mağazası olma özelliğini taşıyor.

SİL BAŞTAN
Son dönemde verdiği kilolarla gündemden düşmeyen şarkıcı Deniz Seki, yaklaşık üç ay önce yollarını ayırdığı sevgilisi İrfan Özçelik ile buzları eritti. Seki, barışı bu pozla ilan etti.

SAMİMİ VE GÜZEL
Arzum
Onan, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Güzel oyuncu, yaz tatili öncesinde mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Onan, her zamanki mütevazılığını gösterip kendisini bekleyen muhabirleri görünce oturduğu yerden kalkıp, "Sizleri bekletmeyeyim" diyerek poz verdi.

EFSANE FİLM
CY Medya bu kez Türk sinema tarihinin en büyük prodüksiyonlu sinema filmini çekmek için hazırlıklara başladı. Yapım şirketi, ilk Türk İslam halifesi olan, Osmanlı İmparatorluğu'nun 9'uncu padişahı Yavuz Sultan Selim'in (I. Selim) hayatını beyazperdeye taşıyacak. "Yavuz: Adaletin Kılıcı" adlı film 2023 yılında vizyona girecek. Filmde Türk oyuncuların yanı sıra yabancı oyuncular da rol alacak.

BABA SEVİNÇ
Tolgahan
Sayışman ve eşi Almeda Abazi, önceki akşam ikinci çocukları Alina'yı kucaklarına aldı. Sayışman, "Çok şükür, sağlık durumu iyi. Almeda'ya bir kez daha aşık oldum. Çok sabırlı ve güçlü bir kadın. Doğum zorluydu ve uzun sürdü" dedi.

EDHO RAKİPSİZ
Atv'nin
efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, tüm kişilerde %9,78 izlenme oranı ve %25,29 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 198. bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine doğrudan giriş yaptı!