Atv'nin yeni dizisi Kalp Yarası, oyuncu Mahir Günşiray'ın ekrana dönüşünü de müjdeliyor

Tanıtımlarıyla büyük ilgi gören atv'nin yeni dizisi Kalp Yarası, oyuncu Mahir Günşiray'ın ekrana dönüşünü de müjdeliyor. Günşiray, Hatay-Antakya'da geçen hikayede Güvenci Ailesi'nin reisi Adnan Güvenci karakterini canlandıracak. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 6 Haziran tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2021 Güncelleme 06 Haziran 2021, 06:58
Atv’nin yeni dizisi Kalp Yarası, oyuncu Mahir Günşiray’ın ekrana dönüşünü de müjdeliyor

İÇİNDEKİLER

Tanıtımlarıyla büyük ilgi gören atv'nin yeni dizisi Kalp Yarası, oyuncu Mahir Günşiray'ın ekrana dönüşünü de müjdeliyor. Günşiray, Hatay-Antakya'da geçen hikayede Güvenci Ailesi'nin reisi Adnan Güvenci karakterini canlandıracak.

9 BİN DOLARA ÖZEL KORUMA
Şarkıcı
Meltem Eren, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.5 sahne kostümüne 9 bin dolar ödeyen Eren, sağanak yağış bastırınca özel şoförüne kıyafetlerini koruması için ricada bulundu. Servetlik kostümler, şemsiyeyle özenle korundu.

NAZARA GELDİM
Önceki
gün Zorlu AVM'de görüntülenen Burcu Şendir, nazara geldi! Sesinin kısık olduğunu söyleyen sosyetik güzel, "Dudağımda da uçuk çıktı" dedi.

YILIN DÜETİ YİNE ÖDÜLLENDİ
Önceki
akşam gerçekleşen bir ödül törenine pop müziğin yetenekli isimleri İrem Derici ve Sinan Akçıl'ın düeti damga vurdu. İkili, 'Çok Sevmek Yasaklanmalı' şarkılarını canlı yayında söyledi.

Törende 'En İyi Düet' ödülüne layık görülen şarkıyı piyanosuyla çalan Akçıl'a, Derici'nin muhteşem sesiyle eşlik ettiği anlar, sosyal medyada da paylaşım rekoru kırdı.

KIVANÇ ÇEKİMİ
Geçtiğimiz
haftalarda evlat edindiği 'Arzu' isimli sıpanın peşinden ayrılmadığı Kıvanç Tatlıtuğ, her canlının gönlünü fethediyor... Mavi'nin organik tişörtüyle poz veren yakışıklı oyuncuya, sevimli bir köpek eşlik etti. Köpeğin de tıpkı 'Arzu' gibi Kıvanç Tatlıtuğ'a gösterdiği ilgi, "Kıvanç'ın her canlı üzerinde bir çekim gücü var" esprileri yaptırdı.

EVLİ MUTLU ÇOCUKLU
Şubat'ta
Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Yaklaşık 5 aylık hamile olan Alkoçlar, bu fotoğrafını "Kocamın gözünden" notuyla paylaştı.

SAÇLARINI HELAL ETTİ
Önceki
gün bir çitliğe giden Merve Oflaz, sevimli bir oğlağın ilgi odağıydı. Oğlağın saçlarını yemeye çalıştığını söyleyen güzel oyuncu, bu kareyi "Sana saçım feda" notuyla paylaştı.

ÖNLEMLİ EĞLENCE
Bodrum
Türkbükü'ndeki Sess Türkbükü ile Arnavutköy Balıkçısı, yaz sezonunu açtı. Misafirler, ateş ölçümü ve HES koduyla içeri alındı. Konuklar arasında Ozan Doğulu ile sevgilisi Hera Aslan da vardı.

DOST ZİYARETİ
Bodrum'daki
evinde dinlenen Hakan Altun, çocukluk arkadaşı İzel'in Azka Otel'de kaldığını öğrendi. Ziyarete gitti. İki yakın dost saatlerce konuşup eski günleri yad etti.