Sosyete dünyasının ünlü isimlerinin tatil adresi Dubai oldu: Demet Akalın'dan Berkay'a kadar sayısız isim gitti

Magazin ve sosyete dünyasının son dönemde istila ettiği Dubai, kadınların alışveriş çılgınlığına sahne oldu. Dedikodulara göre ünlü modacı Gülnur Güneş, burada 500 bin TL’ye yakın alışveriş yapıp ülkesine döndü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2021 Güncelleme 01 Haziran 2021, 07:00
Sosyete dünyasının ünlü isimlerinin tatil adresi Dubai oldu: Demet Akalın’dan Berkay’a kadar sayısız isim gitti

İÇİNDEKİLER

Son dönemde magazin ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin tatil adresi Dubai oldu. Pandemi boyunca sadece Covid testi şartıyla turistleri kabul eden Dubai'ye Demet Akalın'dan Berkay'a kadar sayısız isim gitti.

Türk ünlülerin çoğu da Dubai'nin dillere destan AVM'lerinden binlerce TL'lik alışveriş yaptı.

Ancak rekoru Gülnur Güneş kırdı. Şimdi dilden dile dolaşan dedikodulara göre; ünlü modacı Dubai'de yaklaşık 500 bin TL'lik alışveriş yaptı.

Türkiye dönüşünde giydiği ünlü markalara ait kombinleri de bunun kanıtı gibiydi…

SERVET AVUÇ İÇİNDE
Fiyatları neredeyse mütevazı bir ev parasına çıkan Hermes marka çantalardan sonra bu kez 'süper mini' Hermes'ler de yok sattı. Sadeve avuç içi boyutunda olan ve Hermes çantaların saplarını süslemek amaçlı takılan süper mini aksesuarın fiyatının tam 80 bin TL olması, şaşkınlık yarattı. 'Micro Kelly Twilly çanta charm'ı olarak adlandırılan aksesuarlara sahip olmak için ise ön sipariş yani hatırlı müşteri olma şartı bulunuyor.

LÜKS UYKUCULAR!
Fransız moda markası Dior, erkekler için bir uyku seti hazırladı. Göz maskesi, terlik, yün, ipek ve kaşmir karışımı küçük şal ile bunların konulacağı keseden oluşan setin fiyatı ise 2 bin 400 dolar (yaklaşık 20 bin 400 lira) olarak belirlendi.