Hülya Avşar, bu yaz kural bozacak: Avşar Kızı'nın 20 günlük Ege turu, 1 buçuk milyon TL'ye mal olacak

Hülya Avşar, bu yaz değişiklik yapıp Ayvalık’taki evini bırakıp tekne tatili yapacak. Avşar Kızı’nın günlüğü 6 bin 500 euro’luk guletle yapacağı 20 günlük Ege turu, ünlü sanatçıya neredeyse 1 buçuk milyon TL’ye mal olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2021 Güncelleme 26 Mayıs 2021, 06:58
Hülya Avşar, bu yaz kural bozacak: Avşar Kızı’nın 20 günlük Ege turu, 1 buçuk milyon TL’ye mal olacak

İÇİNDEKİLER

Yıllardır tüm yazlarını Ayvalık'taki evinde geçiren Hülya Avşar, bu yaz kural bozacak.

Pandemiyle birlikte trend haline gelen tekne tatili yapmaya karar veren Avşar Kızı, Haziran sonu gibi denize açılacak.

Her zamanki gibi kızı Zehra ile kardeşi Helin'i de yanından ayırmayacak olan güzel sanatçı, uzun süre denizde kalacağı için teknesinin de konforlu ve büyük olmasını özellikle tercih etti.

Birçok ünlü simanın aksine motor yat yerine gulet tercih eden Hülya Avşar, bu sayede denizin sesini doyasıya dinlemek istiyor.

Pandemiyle birlikte neredeyse tüm rezervasyonları gulet tekneleri büyük titizlikle inceleyen Hülya Avşar, konuşulanlara göre günlük kirası 6 bin 500 euro olan bir gulette karar kıldı.

39 metrelik ve 5 kamaralı guleti ilk etapta 20 günlük kiralamak isteyen Hülya Avşar, bu süreyi 1 aya kadar çıkartabilir.

20 günlük tekne tatili için sadece gulet kiralama bedeline 1 milyon 340 bin TL ödeyecek olan güzel sanatçıya, yeme içme de eklendiğinde tekne tatili neredeyse 1 buçuk milyona mal olacak...