Mehmet Ali Erbil'den Türkiye'nin sağlık sistemine övgü: Böylesi ABD’de bile yok | 16 Mayıs magazin haberleri

Yeniköy'de Boğaz havası alan Mehmet Ali Erbil, Türkiye'nin sağlık sisteminden övgü dolu sözlerle bahsetti. İşte haberin detayları ve 16 Mayıs 2021 tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2021 Güncelleme 16 Mayıs 2021, 06:59
Mehmet Ali Erbil’den Türkiye’nin sağlık sistemine övgü: Böylesi ABD’de bile yok | 16 Mayıs magazin haberleri

İÇİNDEKİLER

Önceki gün Yeniköy'de Boğaz havası alan Mehmet Ali Erbil, bir kez daha sağlık sistemimizi övdü. "Böyle bir sağlık sistemi Amerika'da bile yok" diyen Erbil, son durumuyla da ilgili "Yürümekte biraz zorlanıyorum ama her geçen gün daha iyi oluyorum" açıklaması yaparak sevindirdi. (Aydın HAMZA)


İLK MAĞAZASINI BODRUM'DA AÇTI
Buse Terim'in kuruculuğunu üstlendiği anne-bebek alışveriş sitesi BT SHOP, Türkiye'deki ilk mağazasını Bodrum'da açtı. Terim'in mağazasında çocuklara yönelik atölyeler de olacak.


HAYALİNE KAVUŞTU
Tuğba Melis Türk, yıllardır hayalini kurduğu rolü oynadı. Hep şehirli, zengin ve güzel kadın rollerinden sıkılan güzel oyuncu, Petrol Sevdası filminde canlandırdığı köylü kızı Emine karakterini çok sevdiğini söyledi.


İNSANIN BAŞINA HER ŞEY GELEBİLİR
Bir Zamanlar Çukurova'da 'Züleyha Yaman' karakterine hayat veren Hilal Altınbilek, Dizi TV'ye karakterinin 3 yıllık macerasını anlattı. "Hayatta insanın başına her şey gelebilir" diyen Altınbilek, bazı sahneleri okurken yutkunduğunu ve altından nasıl kalkacağını düşündüğünü söyledi.



KÖPEĞİNE ÖZENDİ
Siren Ertan Kayalar, paylaşımıyla güldürdü. Köpek figürlü maskesiyle pozunu Instagram'da paylaşan sosyetik tasarımcı, bu karenin altına köpeği Sir'ün ağzından şöyle yazdı: "Sonunda Siren'i kendime benzettim."


YOLLARI YAMULTTU
Naz Elmas'ın photoshop tutkusu sürüyor. Son paylaşımlarında daha zayıf görünmek uğruna photoshop'u abartıp alay konusu olan ünlü oyuncu, önceki gün de iş başındaydı. Naz Elmas, belini inceltmek isterken yeri yamulttu.



PINAR'IN BOY VANTAJI
Pınar Altuğ Atacan, önceki gün sürekli mini etek ve elbise giymesiyle ilgili konuştu: "Uzun bacaklı bir kadınım, o çok avantaj. Ve kendimi mini etekle çok iyi hissediyorum."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN