Cedi Osman, geçen yaz Ebru Şahin'le aşkının başladığı Alaçatı'dan villa kiraladı

NBA'deki gururumuz Cedi Osman, geçen yaz Ebru Şahin'le aşkının başladığı Alaçatı'dan villa kiraladı. Ünlü basketbolcunun yazı oyuncu sevgilisiyle birlikte geçirmek için tuttuğu havuzlu ve 4 odalı lüks villanın sezonluk kirası 350 bin TL.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2021 Güncelleme 09 Mayıs 2021, 07:00
Cedi Osman, geçen yaz Ebru Şahin’le aşkının başladığı Alaçatı’dan villa kiraladı

İÇİNDEKİLER

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, bulduğu her fırsatta Türkiye'ye geldi.

Genç basketbolcunun, hiç üşenmeden kilometrelerce yol kat etmesinin başlıca nedeni ise geçtiğimiz yazdan beri aşk yaşadığı Ebru Şahin'den başkası değildi…

Aşkları 2020 yazında Çeşme'de başlayan genç çift, zor da olsa uzun mesafeye rağmen beraberliklerini doludizgin sürdürdü.

KESENİN AĞZINI AÇTI
Cedi Osman'ın ABD'den güzel oyuncunun rol aldığı Hercai dizisinin çekimlerinin olduğu Mardin'e yaptığı 10 bin kilometrelik yolculuklar da aşkının kanıtıydı.

Yıldız basketbolcu şimdi de Ebru Şahin'le daha fazla vakit geçirmek için kesenin ağzını açtı.

26 yaşındaki Cedi Osman, güzel oyuncuyla aşkının da başladığı yer olan Çeşme'den ev kiraladı.

PARAYI PEŞİN VERDİ


Bu yıl pandemi nedeniyle kiraların tavan yaptığı Alaçatı'da havuzlu ve 4 odalı bir villayı sezonluk tutan genç yıldız, bunun için de 350 bin TL'yi peşin verdi.

Yaz aylarının büyük kısmını Ebru Şahin'le Alaçatı'da tatil yaparak geçirmeyi planlayan Cedi Osman'ın aşkına yaptığı bu hamlesi, "Cedi, sürpriziyle Şahin'i uçurdu" yorumları yaptırdı.

Bu arada kalbinin güzelliğiyle bilinen Şahin, Köy Okulları Yardım Projesi'nin gönüllü yardım elçiliğine soyunmuştu.

Cedi Osman da kampanyaya yaptığı destekle Doğu'daki birçok miniğe erzak ve kıyafet yardımı yapılmasına vesile olmuştu. İkili, bu güzel davranışlarıyla da gönülleri fethetmişti.