İsmail Berhan'ın evlilik teklifine 'evet' diyen Öykü Çelik'ten kötü sürpriz! İlişkileri bitti

Birkaç hafta önce sevgilisi İsmail Berhan’ın evlilik teklifine ‘evet’ diyen Öykü Çelik’ten kötü sürpriz… Sevgilisinin pahalı jestleriyle gündem olan Çelik, ilişkinin bittiğini açıkladı. Dedikodulara göre; ayrılığın nedeni ise maddi anlaşmazlıklar…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2021 Güncelleme 08 Mayıs 2021, 06:59
İsmail Berhan’ın evlilik teklifine ’evet’ diyen Öykü Çelik’ten kötü sürpriz! İlişkileri bitti

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının bir aşkı daha, evliliğe kısa süre kala bitti.

Geçtiğimiz ay Survivor'dan elenip Türkiye'ye dönen Öykü Çelik, İsmail Berhan Perinçekli'den aldığı evlilik teklifiyle havalara uçmuştu.

Ancak güzel oyuncu, önceki gün ayrıldıklarını şu cümlelerle duyurdu:

"İlişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde bitmiştir. Basın mensubu arkadaşlardan ilişkide olduğumuz dönemdeki gibi ayrılığımıza karşı da hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum".

TAMAMEN DUYGUSAL KRİZ!


33 yaşındaki oyuncunun bu açıklaması, herkesi şoke etti.

Çok değil daha 30 Nisan'da sevgilisinin lüks jestleriyle Bebek'te şovunu yapan Öykü Çelik'in neden ayrıldığı merak edilirken; ilişkiyi güzel oyuncunun bitirdiği öğrenildi.

Kimileri, aşkın genç iş adamının kıskançlıkları yüzünden sona erdiğini söylerken; ikilinin yakın çevresine göre ise ayrılığın nedeni maddi anlaşmazlıklardı.

Dedikodulara göre; aileler arasında çıkan birtakım sıkıntılar da genç çiftin ayrılık kararında bardağı taşıran son damla oldu…