Yıldız Tilbe'nin teklifini Tarkan reddetmişti! Aleyna Tilki'den 'Topu bana at' yanıtı geldi

Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren meslektaşları için başlatılan akıma Tarkan ile Gülşen’i çağırdı; yanıt alamadı. Tilbe’nin ‘Bir pas atayım, kim isterse tutsun’ çıkışına Aleyna Tilki’den ‘Ben de iki aydır yardım etmek bana destek olacak birini arıyordum. Topu bana at’ yanıtı geldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2021 Güncelleme 06 Mayıs 2021, 06:59
Yıldız Tilbe’nin teklifini Tarkan reddetmişti! Aleyna Tilki’den ’Topu bana at’ yanıtı geldi

İÇİNDEKİLER

Pop müziğin başarılı ismi Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için tüm temiz kalbiyle atağa kalktı; ancak gol üzerine gol yedi.

Sosyal medyada düzenlenen 'meydan okuma / challenge' akımına dahil olan Tilbe, ilk pasını Tarkan'a attı; ancak ret yanıtı aldı.

Daha sonra Gülşen'i akıma davet eden Yıldız Tilbe'nin bu seslenişi de yanıtsız kaldı.

Tarkan ve Gülşen'den beklediği yanıtı alamayan Tilbe, bu kez 'Kandıramazsın Beni' şarkısını söyleyerek Gülben Ergen'e seslendi.

Meydan okumayı kabul eden Ergen ise Seda Sayan'ı akıma davet etti.

Sosyal medyadaki esprili paylaşımlarıyla da ses getiren Tilbe, önceki gün de Twitter'da "Bir pas daha atayım müzisyenler için. Bu da olmazsa topu havaya atacağım; kim isterse tutsun" yazdı.

ALKIŞLAR GENÇ STARA


Başarılı sanatçının bu esprili cümlesine genç meslektaşı Aleyna Tilki'den şu karşılık geldi:

"Topu bana yolla. Pandemide starların yoğunlukları ve ilgilerine saygım sonsuz olmakla birlikte; ben de iki aydır bana destek olacak birini arıyordum, bulamadım.

Sonra sahne kıyafetlerimi satışa çıkartmaya karar verdim ve başlamadan önce bağışlayacak bir müzisyen derneği arıyorum."

20 yaşındaki Aleyna'nın bu duyarlı cümlelerine "Seni şımarık bulduğum için özür dilerim Aleyna; meğer kalbin pamukmuş" yorumları yağdı.

İYİ NİYETE ŞAŞIRTAN TEPKİ!


Tilbe'nin tüm iyi niyetiyle akıma katılması için davet ettiği Tarkan, ünlü şarkıcının sempatik çağrısını geri çevirince birçok kesimden eleştiri aldı.

Yıldız Tilbe, pandemi döneminde zor günler geçiren meslektaşları için elini taşın altına koydu.