Kıvanç Tatlıtuğ, bir arkadaş ortamında ‘Bütün kadınlar çift soyadlı dedi: Eşinden pozitif hareket geldi

Kıvanç Tatlıtuğ, bir arkadaş ortamında ‘Bütün kadınlar çift soyadlı. Eskiden böyle değildi’ dedi. Beş yıl önce evlendiği eşi de bu esprili sitemi dikkate alıp Instagram’daki adını ‘Başak Dizer Tatlıtuğ’dan ‘Başak Tatlıtuğ’a çevirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2021 Güncelleme 04 Mayıs 2021, 06:58
Kıvanç Tatlıtuğ, bir arkadaş ortamında ‘Bütün kadınlar çift soyadlı dedi: Eşinden pozitif hareket geldi

İÇİNDEKİLER

20 Şubat 2016'da Kıvanç Tatlıtuğ ile evlenen Başak Dizer, bu zamana kadar hep 'Başak Dizer Tatlıtuğ' olarak geçiyordu. Instagram'da çift soyadı kullanan güzel stil danışmanı, Dizer soyadını silip 'Başak Tatlıtuğ' oldu. Dedikodulara göre bunun nedeni ise yakışıklı oyuncunun bir arkadaş ortamındaki konuşması.

YARI ŞAKA YARI CİDDİ
Kadınların son dönemde çift soyadı kullanmasını şakayla karışık eleştiren Kıvanç Tatlıtuğ'un "Eskiden böyle bir şey yoktu. Bakın annelerimize, hep tek soyadlı" gibi esprili sitemlerinin ardından güzel stil danışmanı hemen 'Dizer' soy ismini kaldırdı. Başak Hanım, böylece beş yılın ardından 'Başak Dizer Tatlıtuğ' değil 'Başak Tatlıtuğ' olarak anılmak istediğini de açıkça ilan etmiş oldu. Bu arada Türkiye'nin en gözde çiftlerine bakıldığı ünlü kadınların hepsi sosyal medya hesaplarında ya kendi soyadlarını ya da çift soyadı kullanıyor.

KIZLIK SOYADINA DEVAM
Sinem Kobal, Bergüzar Korel,
Öykü Karayel, Cansu Tosun, Hazal Kaya ve Ceyda Düvenci gibi isimler, sadece kızlık soyadlarını kullanmaya devam eden isimlerden. Bensu Soral Baş, Hande Soral Demirci, Fahriye Evcen Özçivit ve Pelin Akil Altan ise hem kendi hem de eşlerinin soyadını sosyal medya hesaplarında da kullanıyor…

KOCAMAN JEST
Yakışıklı oyuncunun sözlerinden etkilenen Başak Dizer, hiç vakit kaybetmeden sosyal medyada soyadını Tatlıtuğ yaptı.

14 Mayıs 2016'da Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal, sadece kendi kızlık soyadını kullanmayı tercih ediyor.

29 Haziran 2017 tarihinde Burak Özçivit ile evlenen Fahriye Evcen Özçivit'in ilk işi, sosyal medya profiline eşinin soyadını yazmak olmuştu.