Gülşen ve oğluyla İspanya'da geçiren Ozan Çolakoğlu'nu yıkan haber

Pandemi dönemini eşi Gülşen ve oğluyla İspanya'da geçiren Ozan Çolakoğlu'nu yıkan haber… Başarılı müzisyenin annesi Suna Uyandıran, banyoda kayıp düşmesi sonucu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 2 Mayıs tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2021 Güncelleme 02 Mayıs 2021, 07:00
Gülşen ve oğluyla İspanya’da geçiren Ozan Çolakoğlu’nu yıkan haber

İÇİNDEKİLER

Pandemi dönemini eşi Gülşen ve oğluyla İspanya'da geçiren Ozan Çolakoğlu'nu yıkan haber… Başarılı müzisyenin annesi Suna Uyandıran, banyoda kayıp düşmesi sonucu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti.

Uçuşların kısıtlı olması yüzünden Türkiye'ye dönemeyen Ozan Çolakoğlu, annesinin cenazesine katılamadı. Suna Hanım'a son görevini yerine getiremeyen ünlü müzisyenin, büyük bir yıkım yaşadığı öğrenildi.

MİLYONLUK SEVİNÇ
Sımsıcak
hikayesiyle cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Kardeşlerim, yakaladığı reyting başarısının yanı sıra dijital platformlarda da adından sıkça söz ettiriyor. atv'nin başarılı dizisinin YouTube sayfası, 1 milyon aboneyi geçti.

BASKIN YAPTI CEZAYI YEDİ
Coşkun Sabah'ın
eski eşi Ceyda Okay'ın; 2016'da çilingir yardımıyla o dönem evli olduğu Sabah'a ait olduğunu düşündüğü eve baskın yapması yıllar sonra başına iş açtı. Okay ve annesine "nitelikli konut dokunulmazlığı" suçundan 75 gün hapis cezası verildi. Hapis cezası günlüğü 20 TL'den 1500 TL para cezasına çevrildi.

AKÇIL'DAN CORONA İTİRAFI
Sinan Akçıl
ile eşi Burcu Kıratlı, önceki gün evlerinin de bulunduğu Sapphire Residence etrafında yürüyüşteydi. Bir süre önce Covid- 19'a yakalanıp hastalığı atlattıklarını açıklayan Akçıl, şöyle dedi: "Ben dalga geçiyordum; '5 saat spor yapıyorum bana bir şey olmaz' diyordum ama öyle olmuyormuş." AYDIN HAMZA.

SARILMAK EN BÜYÜK İLACINIZ
Oyuncu Cansu Tosun, oğlu Marsel'i kucağında taşırken çekilmiş bu karesine şöyle not düştü: "Ailenize sevdiklerinize sarılın... En büyük ilaç o olacaktır."

SETLERE DÖNÜYOR
Şubat
ayında ikinci kez anne olan Buse Varol, setlere dönme kararı aldı. Şimdilerde kendisine gelen projeleri değerlendiren güzel oyuncu, seyirci karşısına sürpriz bir rol ve imajla çıkmak istiyor.