Estetik faciası mı oldu? Londra'da canı sıkılan Aleyna Tilki, sosyal medyada takipçileriyle buluştu

Gittiği Londra'da canı sıkılan Aleyna Tilki, sosyal medyada takipçileriyle buluştu. Yaşından büyük laflar etmesiyle gündem olan Aleyna Tilki'nin bu kez şişkin dudakları dikkatlerden kaçmadı. 20 yaşındaki genç popçunun konuşmakta zorluk çekmesi, "Aleyna şöhret için erkenden büyüdü" dedirtti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2021 Güncelleme 26 Nisan 2021, 06:59
Estetik faciası mı oldu? Londra’da canı sıkılan Aleyna Tilki, sosyal medyada takipçileriyle buluştu

İÇİNDEKİLER

Yaşından büyük laflar etmeyi seven Aleyna Tilki, gittiği Londra'da sosyal medyada takipçileriyle sohbete daldı.

Aleyna, bir takipçisinin "27 yaşında intihar etmezsin inşallah" yorumuna şu cevabı verdi:

"Zannediyorlar ki insanların beynine şöhret zarar veriyor ve kafayı kırıyorlar. Hayır, şöhret bazen insanlara değer önceliklerini unutturur. Eğer değer önceliklerini unutursan böyle şeylere başvurursun."

Aleyna Tilki, 'Aşk nedir?' sorusuna da "Hormoncukların birleşmesiyle ortaya çıkan bir insan hali var. Gitmişler koca aşkı bu hale oksitosine, vazopresine bilmem neye mal etmişler. Yok neymiş bir de aşkın süresi en çok 2 seneymiş. Sussunlar! Aşkın bu olmadığını kesin biliyorum. Ama aşkın ne olduğunu da bilmiyorum. Hissediyorum sadece" ifadelerini kullandı.

20 yaşındaki Aleyna Tilki, verdiği cevaplarla yine yaşından büyük laflar ederken, bu kez görüntüsü takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Daha önce de estetik yaptırdığı konuşulan popçunun şişkin dudakları yüzünden konuşmakta güçlük çekmesi esprileri beraberinde getirdi.

Son dönemde görüntüsünde büyük değişiklikler olan Tilki'nin daha iyi bir görünüme kavuşabilmek için dudak dolgusu yaptırdığı ve ufak bir burun operasyonu geçirdiği iddia edilmişti.

Aleyna Tilki'nin son haline sosyal medyadan da yorumlar geldi:
Dudağına kürekle mi vurdular. Ne hale gelmişsin.


Üst dudak kimin? Vücuttan ayrı duruyor.


Bu yaşta Ajda Pekkan olma yolunda ilerliyorsun.


Aleyna'nın yaşı küçük ama dudak payı büyük.


Şöhret yüzünden çocukluk yaşamadan genç kız oldun.