Kıvanç Tatlıtuğ, kalitesinden ödün vermiyor: Sevan Bıçakçı'dan eşi ve kendisi için  250 bin TL'lik aksesuar siparişi

Kıvanç Tatlıtuğ, kalitesinden ödün vermiyor… Yazları Bodrum ve teknesinde, kışı ise Kemer Country'deki evinde geçiren oyuncu, aksesuar tercihinde de Hollywood yıldızlarının izinden gitti. Tatlıtuğ, dünyaca ünlü tasarımcı Sevan Bıçakçı'ya eşi ve kendisi için aksesuar yaptırıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2021 Güncelleme 11 Nisan 2021, 07:00
Kıvanç Tatlıtuğ, kalitesinden ödün vermiyor: Sevan Bıçakçı’dan eşi ve kendisi için  250 bin TL’lik aksesuar siparişi

İÇİNDEKİLER

Her projesinden hatırı sayılır bir gelir elde eden Kıvanç Tatlıtuğ, sahip oldukları lüksleriyle de kaliteli yaşamın hakkını veriyor. Yaz aylarını teknesi ve Bodrum'daki evinde geçiren, kışları ise Kemer Country'deki kütük evinde kalan Tatlıtuğ, tarzında da dünyaca ünlü yıldızlarla yarışıyor. Yakışıklı oyuncu, önceki gün stil danışmanı eşi Başak Dizer'le dünyaca ünlü mücevher tasarımcımız Sevan Bıçakçı'nın Kapalıçarşı'daki dükkanına gitti. Mağazadaki tasarımlarının her birine hayran kalan ünlü çift, kendileri için özel aksesuar siparişleri verdi.

STARLARIN FAVORİSİ
Bugüne kadar kullandıkları birçok takının da kişiye özel olmasına dikkat eden Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni aksesuarları için de 250 bin TL ödeyecekleri iddia edildi. Bu arada tasarımlarıyla bir dünya markası haline gelen Sevan Bıçakcı'nın müdavimleri arasında Cate Blanchett, Anthony Hopkins, Katie Holmes ve Scarlett Johansson gibi Hollywood starları bulunuyor. Yılda 400 ile 500 eser ortaya çıkaran Sevan Bıçakçı'nın takıları, 8 bin dolardan başlayıp çok daha pahalı fiyatlara kadar çıkıyor.

ADANALI KIVANÇ
Kıvanç Tatlıtuğ, Sevan Bıçakçı'nın
dükkanındaki 250 bin TL'lik alışverişinin ardından Adanalı yanını konuşturdu. Yakışıklı oyuncu, eşi Başak Dizer'le soluğu Çemberlitaş'taki salaş bir kebapçıda aldı.

Son derece mütevazı olan dükkanda kebap ziyafeti çeken Kıvanç Tatlıtuğ için "Bir yandan hayatını Hollywood yıldızları gibi yaşarken diğer yandan da nereden geldiğini unutmayarak gönüllerde taht kuruyor" yorumu yapıldı.