Kemal Gülman, boşanma davası süren Feryal Gülman'la tablo savaşına tutuştu: Sadece 2 tanesi 32 milyon TL

Kemal Gülman, boşanma davası süren Feryal Gülman'la tablo savaşına tutuştu. Toplam 23 tablonun satılmaması için herkese mektup dahi yazan Kemal Bey'e Feryal Hanım'dan 'Kendi çirkinliğinde boğulsun' yanıtı geldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2021 Güncelleme 07 Nisan 2021, 06:59
Kemal Gülman, boşanma davası süren Feryal Gülman’la tablo savaşına tutuştu: Sadece 2 tanesi 32 milyon TL

İÇİNDEKİLER

2013 yılından beri boşanmaya çalışan Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasındaki savaş bitmek bilmiyor…

İkili, Bebek'teki yalılarından sonra bu sefer de tablo krizinden dolayı karşı karşıya geldiler.

Aralarında; Osman Hamdi'nin 'Çiçek Yerleştiren Kız' tablosundan, Mahmut Cuda'nın 'Natürmont' tablosuna kadar onlarca tablonun bulunduğu yalıdaki eserlerle ilgili hukuki süreci başlatan Kemal Gülman, avukatı aracılığıyla tabloların iadesi için başvuruda bulundu.

Kemal Bey, tıpkı bundan yedi sene önce olduğu gibi yurtiçi ve yurtdışında bulunan 20'ye yakın müzayede evi ile koleksiyonere mektup gönderip eser satışlarının önüne geçmek istedi.

Bu bilgilendirme mesajının tam 7 senedir belirli aralıklarla insanlara gönderildiğini söyleyen Feryal Gülman, Takvim'e şöyle konuştu:

"Önceki gün oğlumu askere yolladım, çok şükür. Bizim bu çamur, çirkin dünyadan çok farklı bir hayatımız var. Artık kendi çirkinliklerinde boğulsunlar."

SADECE İKİSİ 32 MİLYON TL
Toplam
23 adet tablo için hukuk savaşına giren Kemal Gülman, sadece iki tablonun fiyatının da 4 milyon dolar yani yaklaşık 32 milyon 500 TL olduğunu iddia ediyor.