Afra Saraçoğlu'nu geçim sıkıntısı büyüttü

Afra Saraçoğlu, All dergisine samimi açıklamalar yaptı. 23 yaşındaki oyuncu, "Sektöre ilk girdiğimde beni en çok zorlayan maddi sıkıntı olmuştu. Bazı şeyleri erken yaşayınca erken olgunlaşıyorsun." İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için derlediği 6 Nisan tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2021 Güncelleme 06 Nisan 2021, 06:59
Afra Saraçoğlu’nu geçim sıkıntısı büyüttü

İÇİNDEKİLER

Afra Saraçoğlu, All dergisine samimi açıklamalar yaptı. 23 yaşındaki oyuncu, "Sektöre ilk girdiğimde beni en çok zorlayan maddi sıkıntı olmuştu. Bazı şeyleri erken yaşayınca erken olgunlaşıyorsun."

MİMARLIKTA DA YETENEKLİ
Başarılı şarkıcı Jeyan Büyükburç, uzun süredir sahne alamayınca tadilat işlerine soyundu. Taksim'deki Keyf'i Ciğer adlı mekanın dekorasyonunu yapan Büyükburç, "İç mimarlar beni dövmesin ama şimdi de sevdiğim işi yapıyorum" diye konuştu.

ÇİÇEK GİBİ POZ
Atv'nin sevilen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusu Hande Soral, Instagram'ı renklendirdi. Güzel oyuncu, eline aldığı ayçiçeğiyle eşi İsmail Demirci'ye böyle poz verdi. Soral'ın karesi, "Çiçek gibi poz" dedirtti.

KARANTİNA SPORU
Hafta
sonundaki sokağa çıkma yasağını Alican Ulusoy'la birlikte geçiren Hande Subaşı, aşkının evinin bulunduğu Kemer Country'de yürüyüş yaptı. İkili, yürüyüş sırasında böyle poz verdi.

DÜNYAYA HALAY ÇEKTİRDİ
Maral, önceki gün Etiler'deydi. Güzel şarkıcı, 'Halay' şarkısının tüm dünyada gördüğü ilgi için "Nusret bu şarkıda halay çekti. Trump'ın kızı da beğenince şarkı patladı" dedi.