Yasemin Özilhan, İpekyol için hazırladığı yeni koleksiyonu için objektif karşısına geçti

Bir dönemin güzel oyuncusu ve modeli Yasemin Özilhan, İpekyol için hazırladığı yeni koleksiyonu için objektif karşısına geçti. Özilhan, yıllar sonra modellik yaparak eski günleri yad etti. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2021 Güncelleme 02 Nisan 2021, 06:59
Yasemin Özilhan, İpekyol için hazırladığı yeni koleksiyonu için objektif karşısına geçti

İÇİNDEKİLER

Bir dönemin güzel oyuncusu ve modeli Yasemin Özilhan, İpekyol için hazırladığı yeni koleksiyonu için objektif karşısına geçti. Özilhan, yıllar sonra modellik yaparak eski günleri yad etti.

KOL KOLA ALIŞVERİŞ
Ziynet
Sali, önceki gün eşi Erkan Erzurumlu ile Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Alışveriş yapan ikiliden Sali, yeni albüm heyecanı yaşadığını söyledi.

MİS GİBİ KAZANÇ
Burcu
Biricik, 2019'dan beri yüzü olduğu bir deodorant markasıyla anlaşmasını yeniledi. Güzel oyuncunun, yeni reklamdan 500 bin TL ücret aldığı iddiası "Mis gibi kazanç" dedirtti.

ÇİÇEK GİBİ POZLAR
Atv'nin sevilen dizisi Akıncı'nın başrol oyuncusu Büşra Develi, Harper's Bazaar Türkiye için objektif karşısına geçti. Dergiye birbirinden iddialı pozlar veren güzel oyuncunun elindeki çiçekle olan kareleri çok beğenildi.

MALDİVLER'DEN EKSİK KALMADI
Son
haftalarda Türk ünlülerin komşu kapısı yaptığı Maldivler'in son misafiri Aleyna Tilki oldu. Modaya uyup egzotik cennete giden genç popçu, tatilden bu karesini paylaştı. Aleyna Tilki'nin Maldivler'e de Kadir Güneş ile gittiği iddia edildi.

BURCU İŞ BAŞINDA
Hemen hemen her gün bir AVM'de görüntülenen Burcu Esmersoy, kural bozmadı. Güzel sunucu, önceki gün de İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Esmersoy, hızlıca alışveriş yapıp AVM'den ayrıldı.

ENGİN'E TAM NOT
Ünlü marka Nautica'nın 2021 yılında Türkiye marka elçisi Engin Öztürk oldu. Göcek'te gerçekleşen çekimlerde birbirinden renkli pozlar veren yakışıklı oyuncunun fotoğrafları tam not aldı.

FIS FIS GÖLGE
Geçtiğimiz
günlerde evindeki yardımcısının Covid-19 olmasıyla endişeye kapılan Gül Gölge, önceki gün Nişantaşı City's çıkışı görüntülendi. Maskesi ve gözlüğüyle önlemini alan Gölge, bir yandan da sürekli dezenfektan sıktı.