EDHO'nun güzel oyuncusu Pelin Akil Altan, önceki gün bu paylaşımla kalpleri ısıttı

EDHO'nun güzel oyuncusu Pelin Akil Altan, önceki gün bu paylaşımla kalpleri ısıttı. Akil, ikiz kızlarıyla böyle renkli poz verdi. Lina ve Alin ile bir örnek giyinen Pelin Akil Altan'a "Annesinin kızları" yorumları geldi. Bu kare, beğeni yağmuruna tutuldu. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 31 Mart tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2021 Güncelleme 31 Mart 2021, 06:59
EDHO’nun güzel oyuncusu Pelin Akil Altan, önceki gün bu paylaşımla kalpleri ısıttı

İÇİNDEKİLER

EDHO'nun güzel oyuncusu Pelin Akil Altan, önceki gün bu paylaşımla kalpleri ısıttı. Akil, ikiz kızlarıyla böyle renkli poz verdi. Lina ve Alin ile bir örnek giyinen Pelin Akil Altan'a "Annesinin kızları" yorumları geldi. Bu kare, beğeni yağmuruna tutuldu.

MELEKİSTAN PASTASI
Önceki
gün yeni yaşını kutlayan Ezgi Mola'ya arkadaşları, pastalı sürpriz yaptı. 38 yaşına basan sempatik oyuncu, melek kanatlı pastasıyla böyle poz verdi.

MARAŞLI'DA SÜRPRİZ İSİM
ATV'nin
sevilen dizisi 'Maraşlı'nın önceki akşamki bölümünde yine sürprizler vardı. Burak Deniz ve Alina Boz'un rol aldığı dizide istihbarat tarafından altı gün hücrede kalan Maraşlı'nın döndüğünü öğrenen Mahur onu görmek için evine gitti. Mahur'a kapıya açan Zeliş'in annesi Hilal oldu