Kıvanç Tatlıtuğ- Başak Dizer çifti Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'le beraber

Kıvanç Tatlıtuğ- Başak Dizer çifti, dün yakın dostları Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'le birlikte Beykoz'daki Yük Hayvanlarını Koruma Derneği'ni ziyaret etti. Tatlıtuğ burada Arzu isimli bir sıpa ile yakından ilgilendi. Sıpanın Tatlıtuğ'la neşelenmesini eşi Başak Dizer, Instagram'dan paylaştı. Bu görüntülere, "Sıpa Arzu bile kiminle vakit geçireceğini iyi biliyor" esprileri yapıldı. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler içi hazırladığı 30 Mart tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2021 Güncelleme 30 Mart 2021, 06:59
Kıvanç Tatlıtuğ- Başak Dizer çifti Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’le beraber

İÇİNDEKİLER

Kıvanç Tatlıtuğ- Başak Dizer çifti, dün yakın dostları Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'le birlikte Beykoz'daki Yük Hayvanlarını Koruma Derneği'ni ziyaret etti. Tatlıtuğ burada Arzu isimli bir sıpa ile yakından ilgilendi. Sıpanın Tatlıtuğ'la neşelenmesini eşi Başak Dizer, Instagram'dan paylaştı. Bu görüntülere, "Sıpa Arzu bile kiminle vakit geçireceğini iyi biliyor" esprileri yapıldı.

BABASININ İZİNDEN GİDİYOR
Tamer
Karadağlı'nın piyano sanatçısı kızı Zeyno'nun müziklerini yaptığı "Mr. Nonexistent" adlı film New York Kısa Film Festivali'nde yarışacak. Karadağlı'nın bu başarısını Engelsiz Yaşam Vakfı da ödüllendirdi.

TAKIM ELBİSELİ RAPÇİ
Sevilen rapçi Kubilay Karça, bu kez tarzı dışına çıktı. Takım elbise giyen ünlü rapçi, 'Duygu Terörü' adlı slow albümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Karça, "Duygusal şarkıları bu albümde topladım" dedi.

TÜRKİYE'YE TATLI DÖNÜŞ
Uzun süredir Paris'te yaşayan oyuncu Fırat Çelik, önceki gün Cihangir'de objektiflere takıldı. Çelik, "Bu sabah çok tatlı bir iş için Türkiye'ye geldim" dedi. Doğan SAVAŞ.

UYANIK EDVİNA
İbrahim
Kutluay'la aşkı bir dargın bir barışık devam eden Edvina Sponza, önceki gün Bebek'teydi. Maskesiz şekilde yürüyüş yapan Sponza, objektifleri farkedince hemen bir markete girdi. Su alıp içeride maskesini takan Sponza, maskesiz görüntülenmekten kurtulduğunu zannetse de iş işten geçmişti. Doğan SAVAŞ.

SEDA'YA YÜZ NAKLİ
Geçtiğimiz yıl 'Fransız Askısı' adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren 58 yaşındaki Seda Sayan'ın, Instagram'daki son paylaşımı sosyal medyayı salladı. Filtreyi abartan Sayan'a "Yüz nakli mi yaptırdın abla" yorumları yapıldı.